Strahinja kv
Član
Bambino druze ona bocica od 100ml je 150din...Nzm koliko je otac uzeo samo mi je rekao da je 100ml 150din,videcu kada budemo prskali pa cu ti javiti..Ali ovi u poljoprivrednoj apoteci ti sve objasne kako i sta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa ovoga ima u tresnjama vec dugi niz godina samo kreozan pomaze to je crvU Srbiji se pojavila nova stetocina koja unistava vocke sa kosticavim plodovima. Zove se žilogriz. Kako mu ime kaze prozdire i unistava korenov sistem. Za godinu do dve dana ubije biljku i to potpuno nevidljivo. Stav strucnjaka je da ne znaju da li postoji resenje za ovaj problem.
Zilogriz se pojavio u juznoj Srbiji gde vec desetkuje zasade visnje, postoji bojazan da se moze prosiriti na celu zemlju. Ova stetocina svakako zasluzuje i posebnu temu.
http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=905&yyyy=2013&mm=05&dd=10&nav_id=712740
pa ovoga ima u tresnjama vec dugi niz godina samo kreozan pomaze to je crv
moze li mi neko ukazati sto je posledi na liscu tresnje..nema bube, nema vasi, nema gusenice...lisce je dobro pocelo a onda odjednom kao da je nagoreno i susi se a onda osuseni deo lista otpada pa izgleda kao da ga je gusenica pojela.. i to kako sam primetio nakon prvog prskanja ciram 75 WP i chromorel D (kombinacijom) ..sve su druge vocke u redu i nema nikakvih bolesti na njima osim na tresnji
p.s. imam i slike ali neznam kako da ih ubacim uz poruku???
i ja sam nalazio i to mnogo vece,i mislim da je crv,tako da moze biti da se uvukao u vec trulo korenje.ko zna...opet mislim da ovi ljudi tek tako ne izlaze na TV
POMOC-kako da okacim slike?