Bolesti i ostali problemi kod teladi

Kad je dosao sa 10 dana primetio sam kako sisa da mu izbija mleko na nos...posle se to nekako smirilo bilo je veselo,pre 3 dana jedva ustalo tesko dise.temp 38.5.al sisalo.sutradan koma 37.5 glukoza,dex,vit.aminofilin,ketoprofen.juce se podiglo temp.39.2 sisalo i jutros kolaps,pena na usta,pokusam lasix i samo se srusilo.edem pluca,a uzrok ko zna...cudno bez temp...

Vakcinisi obavezno, ni sa vakcinom nije bas kao nekad, kad sam pocinjao vakcinaciju 5 godina nisam lecio kad vakcinisem a u zadnje vreme nekad ko da nisam dava. Nekad bude bolje katl master a nekad bio bos, uradio sam zadnju turu rispovalom nisam nasao nista drugo al odlicno ih je zastitio. Kad im se da vakcina i posle nekoliko sati dobiju malo temperaturu groznicu najeze se to je dobar znak posle ne bude lecenja. Treba voditi racuna od koga se kupuje vakcina da se transportuje u frižideru.

Transportuju u frizideru video sam.nego koliko posle draxina da ih vakcinisem?
da li da za revakcinu kupim novu bocu ili nekako da ovu zapecatim i cuvam u frizideru?
Inace bio bos respi 4 oko 7500 25 doza...

Tako su mi i rekli ali opet niko ne moze da garantuje u efikasnost posle otvaranja...ne znam kako onaj automatski pistolj funkcionise da li on mozda drzi vakum u boci?

Nazad
Vrh