RatkoPa
Član
Kolege ima te li problema sa nimfomanijom?Kod mene u zadnjih dva meseca se pojavila kod tri krave,svakih 7 do 10 dana imaju ciklus.Sta raditi?U cemu je problem?............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne mora da znaci.I takve sam slucajeve imao da osemenim a ona ostala od proslog puta.
Jedared sam imao slucaj da sam osemenjenu junicu tretirao lekovima za izazivanje estrusa.Nisam ni sam znao da sam je osemenio.Bila neka zurba i ja nisam upisao.Vidim ne trazi dugo vremena i ja joj dam propisnu dozu.Posle par dana ona izbaci jednu ogromnu belicastu ljigu koja je kao zelatin.Nije mi bilo jasno sta je u pitanju.Odmah sam je pregledao da vidim sta je to sad.Kad ono se vec prepoznaju strukture na teletu.Bila je steona 6-7 meseci.Mislio sam da ce odmah da pobaci jer i u literaturi stoji da je to jedan od nacina za pobacaj.Medjutim ona to nije uradila i redovno otelila zensko tele.I dan danas cuvam i jednu i drugu.
Kolega,situacija je prosta.Tele ima bakteriju u crevima i najverovatnije je to eserihija.Adekvatan antibiotik i resena stvar.Da li mogu ovde da pitam u vezi teleta? Ima problem već 7 dana balega mu je bela polucvrsta, nije nikako kako bi trebalo, ne znam u čemu je problem, davao sam mu cajeva ali ništa se ne menja, imate li neki predlog sta da radim i sta bi moglo biti problem