Ma kakkacv smak sveta u jednom danu!! To je proces koji traje vec duze vreme, vec duze vreme se zivi u neskaladu sa prirodom, vreme se menja, promenili se uslovi zivota, promenili se ljudi i medjuljudski odnosi... a za sve te promene je kriv covek i napredak nauke.. E, sad nevezano za nauku, sta je sa ljudskom rasom i izmenjenim moralnim vrednostima- za jedno sto godina gej populacija ce biti vise od 50% , sto znaci da ce produzetek ljudsker vreste biti upola smanjen(jer kako ce te moralne nakaze da se razmnozavaju). A i tako je sterilitet normalna pojava sada, nenormalno je da zena ostane trudna bez ikakvih problema(mislim na ceo svet u kome je industrija i zagadjenje jako prisutno, ne racunam ove crnce ovde oni se i dalje razmnozavaju kao zecevi)... pederi nam dodju ko neka prirodna selekcija, sto je njih vise to je nas manje...
A sta ce biti 21-og... e tad ce pola svte da se napije iscekujuci 'smak' i bice povecan broj tuca , saobracajnih nesreca i silnih gluposti sto uz to idu... I onda.. osvanuce lepo decembarsko jutro 22.... i to je to, oni sto su bancili imace glavobolje i mamurluke, a mi drugi svako svojim redovnim aktivnostima.
A sta ce biti 21-og... e tad ce pola svte da se napije iscekujuci 'smak' i bice povecan broj tuca , saobracajnih nesreca i silnih gluposti sto uz to idu... I onda.. osvanuce lepo decembarsko jutro 22.... i to je to, oni sto su bancili imace glavobolje i mamurluke, a mi drugi svako svojim redovnim aktivnostima.