Bitcoin [sta je to i kako radi]

Takve stari raditi juznije od Islanda ili Arktika nije rentabilno upravo zbog hladjenja/grejanja.

Kocka kao kocka . Jedino u fizički opipljive stvari vjerujem , koje mogu da se stave na vagu , tu je budućnost , vrijednost u sledećih par godina će biti u nekim od ovih stvari : gotov novac ali obični papirni , koji šušti , najverovatnije dolari , zlato , hrana, voda čista , ili još vjerovatnije meci (metkovi) .

Danas pricam sa poznanikom, porucio je iz Kine Miner za kriptovalute. U pitanju je vrednost preko 10.000 dolara + troskove dostave. Do sada on nije imao u zivotu promasenu investiciju, ja sam misljenja da je ovo vrlo moguce promasaj, on tvrdi da mu je ovo najbolja investicija iako jos nije pocela da zaradjuje (ceka se da stigne). Kada stigne (i ako stigne) uslikacu pa kacim ovde.

Kimi koje grafičke koristiš u rigovima?

Odgovorio ti je već Arkadije, videlo se sa slike :osmeh: Jedino ako te nije zanimalo za ovaj drugi ?

Elem, moram da spomenem jednu prednost koju ima Srbija za rudarenje (pa i ovako kao ja, na malo)... a to je jeftina struja naravno.:osmeh:

Npr. kilovat-sat je u Srbiji 5x jeftiniji nego u Danskoj, Nemačkoj, Belgiji i slično.

To za jeftinu struju si sad napisao i molim te nemoj vise. Treba da procita ovo Vucic pa da mi 4 puta poskupi struju zbog vaseg " rudarenja ".

Danas pricam sa poznanikom, porucio je iz Kine Miner za kriptovalute. U pitanju je vrednost preko 10.000 dolara + troskove dostave. Do sada on nije imao u zivotu promasenu investiciju, ja sam misljenja da je ovo vrlo moguce promasaj, on tvrdi da mu je ovo najbolja investicija iako jos nije pocela da zaradjuje (ceka se da stigne). Kada stigne (i ako stigne) uslikacu pa kacim ovde.
Sada slušam na RTS ,na granočnom prelazu zaplenjena oprema koja sluši za bitkoin u vrednosti od 10000 e.Čovek je mesar iz Vojvodine.

Najbitnija vest u međ Srbljem juče i danas. SVI su preneli vest da je neko pokušao da prošvercuje hardver i šator za gajenje biljaka (legalno kupljen u prodavnici).

Bitno je kliknuti na spektakularan naslov... "Fali nam pola države" nije tako interesantno.

U Beogradu postoji jedna menjacnica za btc i to je ecd.rs ,koja ima svojih par bankomata. Valjda 3 u bgd i 1 u ns..

Ako si na to mislio , a mozda su se otvorile jos neke menjacnice za btc.

Jel to taj?Prica o bitcoinima a radi se posao sa strane :osmeh:

Jel ima tih Bitcoina u sitnim apoenima? Prodao bi neku malu kolicinu kukuruza, pa kakav je bio rod, kupio bi i ja jedan manji Bitkojnčić od 0.1 Bitcoina, eto da se nadje, i da se setim 2017 god. :osmeh:

Mozes ti da kupis i 0.01 samo malo problem "takse" na prenos apsolutnih prava :D

Sad je popularno da se bitkoin stavi u česnicu... :osmeh: :off_topic:...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh