Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takve stari raditi juznije od Islanda ili Arktika nije rentabilno upravo zbog hladjenja/grejanja.
Kimi koje grafičke koristiš u rigovima?
Sada slušam na RTS ,na granočnom prelazu zaplenjena oprema koja sluši za bitkoin u vrednosti od 10000 e.Čovek je mesar iz Vojvodine.Danas pricam sa poznanikom, porucio je iz Kine Miner za kriptovalute. U pitanju je vrednost preko 10.000 dolara + troskove dostave. Do sada on nije imao u zivotu promasenu investiciju, ja sam misljenja da je ovo vrlo moguce promasaj, on tvrdi da mu je ovo najbolja investicija iako jos nije pocela da zaradjuje (ceka se da stigne). Kada stigne (i ako stigne) uslikacu pa kacim ovde.
Jel to taj?Prica o bitcoinima a radi se posao sa straneDanas pricam sa poznanikom, porucio je iz Kine Miner za kriptovalute. U pitanju je vrednost preko 10.000 dolara + troskove dostave. Do sada on nije imao u zivotu promasenu investiciju, ja sam misljenja da je ovo vrlo moguce promasaj, on tvrdi da mu je ovo najbolja investicija iako jos nije pocela da zaradjuje (ceka se da stigne). Kada stigne (i ako stigne) uslikacu pa kacim ovde.
Jel to taj?Prica o bitcoinima a radi se posao sa strane