Berko

a sta misli te da kupim odmah par nozeva zbog balansa ili samo jedan, Nikola kolko sam skontao ti si menjao nozeve(kupovao) dali u tu cenu mozda dobijes i bolcne ili samo noz

Nidžo,znači 17E jedan nož :sta:Ja kada sam kupio berač odmah sam uzeo 2 noža da imam u rezervu i tačno znam da je bio 9E komad-znači te 2 bolcne su skuplje od noža ili je kod njih i euro devalvirao

Momci zaboravio sam da vam kažem-nemojte ići u Adu.Pozovete servisere (znači ne ide preko Varge) i onda je sve jeftinije.Ako nemate njihove brojeve ja imam pa ću ih napisati ako su još uvek aktuelni

Imenjače,ne mogu ja nikoga ubediti-ja ga prodajem iz dobro poznatih razloga i ne po svaku cenu-da berači ne valjaju ja bih spustio cenu i prodao bi ga da ga nemam.Kontaktiraj ostale članove koji imaju Berka pa onda odluči-mislim da jedan hitno prodaje dvobrazni da li : kupujem prodajem ili Moj auto

Salim se Zoki. Napisao sam to zbog onih tvojih opisa u kratkim crtama zasto je berko dobar.
Stvarno imam u planu kupovinu beraca ali za ovu sezonu je to vec kasno. Hvala za informacije. :cao:

Zoltan:064-234-03-24
Oto:064-233-24-51

Samo ne znam da li su im brojevi još uvek aktuelni jer mi nisu trebali. :ppozdrav:

Ma ljudi napravite noževe od platni od gibnja.Odneseš lepo gibanj kod pravog majstora da ga raspusti,okali i termički obradi i mirni ste baš dugo.Ja sam tako napravio još prošle godine i evo i dan danas nisu ni malo oštećeni niti je neki pukao a iseckali su 250+jutara

matiću kod berka je bolcna graničnik u koji udara zadnji deo noža-ako su bolcne kaljene onda zaobli krajeve noževa-mislim da bi bolcne trebale biti slabije-a ovo od gibnja nije loša ideja ali onda nam ostaje problem bolcne,od čega ih praviti

Nazad
Vrh