Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dve rupeZoran0230 je napisao(la):Nikad da mi odgovorite da li na noževima imate po 2 rupe ili samo jednu![]()
Zoran0230 je napisao(la):Nikad da mi odgovorite da li na noževima imate po 2 rupe ili samo jednu![]()
cu sam da je neko kupio u Pazovi ja sam za sada obrao oko 100j otisao mi lezaj na uvlakackom lancu to je za sada sve od kvarova,lako ga vuce i ursus 355Branko je napisao(la):Drugar kupio pre same sezone dvoredni Berko, polovni.
U početku je muke mučio sa popravkama, tri puta išao u Mol po delove.
Sada ga je utegao i oduševljen je sa time kako ga lako vuče Rakovica 65 i kako lepo čisti klipove. Sa jedne zmajevke nema više od 5-6 korpi komušine.
malo vise previseMatić je napisao(la):Pa moglo bi se reći da je sitnica.Znam 100% i ne pišem napamet jer je kolega zvao direktno u fabriku da se informiše oko kupovine samohodnog i umalo se nije šlogirao kada su mu rekli pošto je i koja je procedura kupovine.Da ne dužim cena mu je 150.000 eura sa obavezom uplate avansa od 50% cene mašine da bi oni mogli da ga naprave i isporuče.Mislim da je to malo previše.