laza
Član
Ovo nije mesto za ovako nesto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nemogu da ti opisem oktobod kako se fenomenalno osecam.ne mogu sada da te analiziram,nem zato vremena li verovatno poznajes stvari cim imas preko 2500 postova.a I mozes testirati moje znanje u mnogim oblastima vocarstva.mnogo,ali mnogo boli dusa kada nekom pomognes sa x ideja,priljateljskog razgovora I saveta...I onda taj neko na tebe pljune ko na najgori olos I onda je I ovde poco pljuvati,necu javno jos uvek da prozivam,ali I kada sam video I ovde.morao sam toj bagri koliko toliko da odgovorim.pa ako bi tebi koliko toliko pomogao sa idejama I imao samnom fin I korektan razgovor sigurno bi me postovao koliko toliko.verovatno si nakrivio kapu jel ti rodila njiva a zamisli da ti nerodi I neko ti napravi da ti rodi,zar tog ne bi uvazavao ili bimu svasta najgore izgovorio u svom nastupu besa za koji ti on nije kriv.nisam ni prvi ni zadnji koji na njega pljuje,samo sam prvi koji to iznosi javno.lakse mi je sto sam lepo odgovorio na necovecnost.sto se ticeKliknite na ikonicu "prijavi poruku uredniku", ovaj trouglić sa uzvičnikom i biće brzo sređeno, ja lično ne stižem baš ceo voćarski forum da pratim, ne znam kako ostali...hvala.
ali I isto ne dozvoliti da nam nekad monopol uzme kupinu za dz.ali I treba se zadovoljiti sa cenom koja je iole normalna.po meni je iole normalna racunica ako se beracu placa trecina.toliko su obicno I troskovi ulaganja ko troskovi beraca I ostalo neka zarada ne racunajuci tu ulog,amortizaciju I rizik I to je po meni neki min kalkulacije svega,ispod tog je sve ponizavajuce.
polako pole,ti si jos uvek pocetnik I ne mas pojma sta su nam sve radili zadnjih 20god.Potpisujeeem.....! samo bih dodao da branje i ostale radove ....trebalo bi platiti neki % vise + dazbine + prevoz.....ne u tamicima ....negooo.....? Kao sto je to svud u normalnom svetu.