Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako mozete da mi kazete koliko je to duznih metara I zamolio bi sve koji tako pisu da kazu koliko je duznih metara.mnogo mi znaci da vidim gde sam ja I svi razlicito racunaju povrsinu pocev od malinara koji za 1000 duznih mtara kazu da je 20ari a svi razlicito imaju razmak izmedju redova.....na 12 ari 3500kg a zelenih ostalo oko 1500kg
ako mozete da mi kazete koliko je to duznih metara I zamolio bi sve koji tako pisu da kazu koliko je duznih metara.mnogo mi znaci da vidim gde sam ja I svi razlicito racunaju povrsinu pocev od malinara koji za 1000 duznih mtara kazu da je 20ari a svi razlicito imaju razmak izmedju redova.....
malo prati trend I potraznju I sve,sve ovo bilo je ocekivano,na pocetku su bili izasli sa 50 din I ako je u bosnoj bila 2km.pocetkom iduce godine cemo u najavi znati sta nam se pise 2014.bilo bi dobro koliko bi svi bili zadovoljni I proizvodjaci I hladnjacari.sada vec cujem da za malinu iduce godine najavljuju evro ali opet nista do makar pocetka godine u martu vise a pred berbu sam zadnjih par godina uvek imao tacne podatke.Pitam sebe i forumase odakle i ove godine dobra cena za kupinu, dali je negde podbacio rod ili su na nasu srecu nasli jos neku svrhu za nju?
I hladnjacari.sada vec cujem da za malinu iduce godine najavljuju evro ali opet nista do makar pocetka godine u martu vise a pred berbu sam zadnjih par godina uvek imao tacne podatke.