Berba kupina 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zamolio bih sve kolege kupinare da kad izlaze sa informacijom da ta informacija bude tacna i relevantna,da se ne iznose informacije iz izvora rekla kazala jer se desavaju komicne situacije da je kod istog clana jedan dan 180 a drugi 56.Ja sam juce brao Cacanku i primaju je na otvoreno,tj. nema jos uvek cene.Tornfri ovde nece stici za prvu berbu jos 7-8 dana.I ova jedina hladnjaca koja je imala cenu 60 dinara za Cacanku je krenula da uzima na otvoreno,tako da sada od Kopaonika do Krusevca tj. ceo Rasinski okrug nigde nema cene za kupinu.Ako neko ima drugaciju CINJENICU molio bih ga da me demantuje.

Predao sam do sada 300 kg Cacanke na otvoreno,sutra ocekujem branje oko 500 kg,uz izjavu otkupljivaca da nece biti cena ispod 70 din za sada,a ocekuje da ce ici cena navise.Imamo 5 otkupni mesta i samo je jedno izaslo sa cenom od 60 din.

Izgleda da nece biti rucka na Kopaoniku za forumase kupinare ali jos uvek stoji predlog za formiranje udruzenja.

dobio sa informaciju da je jedan od otkupljivaca izasao sa cenom od 80 din ,kada proverim informaciju javljam.

provereno , ariljci ga verovatno poznaju, hladnjacar mislim da je Toma,izasao sa cenom od 80 din

- - - - - - - - - -

kod nas godinama nisu pravili razliku ,sve je islo po istoj ceni bar kod otkupljivaca sa kojima sam radio

Cena kupine u Arilju
Stanic-65 din
Rade Stankovic covek koji otkupljuje za kes 70 din I kod Stanica i kod Rada Stankovica zatvoren racun

pricam sa hladnjacara juce u vezi cene i sta ne izlaze sa cenu a on meni kasnije kaze , moram ovu tojotu rav4 da zamenim za neki veci dzip! no coment !!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh