Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najjace je ovo "necu brati" a znamo svi da ce svi brati i da je 20 dinara,tako da,ako moze, bar ne ispadamo smesni .....
Ako neko ima pet sest ari i ne zavisi od kupine moze i da nebere.Ali ko ima vece povrsine i velika ulaganja mora da vrati ulozeno.Lepo bi bilo da mozemo da se ponasamo tako,medjutim to nije izvodljivio,bar u mom slucaju.Jedan drugar mi je juce rekao da bi bilo najbolje ovim se baviti iz hobija,nikako kao osnovno zanimanje i mislim da je u pravu.
Ako kojim slucajem mislio na mene ja je sigurno necu brati na ovu cenu,nisam je brao ni na 20 i 30 din kad je bila pa necu ni sad jer ovih 50 din su vrednost kao i kad je bila 20 din.
Zbog takvih koji svoju muku davaju za dzabe hladnjacari voze dzipove a mi grcamo u dugovima, e pa nedam moju muku lopovima neka pada na zemlju.
Rod od 20 tona. To bi u normalnim uslovima bio zasad preko 1ha. Potrebno je puno rucnog rada( rezanje, vezivanje,borba protiv korova,berba,transport...) i da na cenu od 50 din.ostatak bude 700 000 din. Ili neko ne govori istinu ili nije bio na casovima matematike?Eto bas sam na tebe mislio,rod bruto 12 000 eura neces brati zato sto neko ko ima hladnjacu vozi dzip.A da ide busom onda bi brao?
Ja se nadam da cu imati bar 20 tona roda.Sto bi bilo oko 600 000 - 700 000 dinara razlike kad isplatim berace,sve sto bude vise bice bolje.I sad da ne berem u inat nekom ,pa tacno bi mi trebalo citati strasnu.
Kako mogu doci do nekoliko sadnica te sorte.Loch ness se koristi za direktnu konzumzciju.veoma dobro trpi manipulacinju, otuda i cena. Nema pecate uvek je crna. Kupina za svezu konzumaciju. Cena u izvozu je 5 do 5.5 e