Berba kupina 2011. i da li ce je upste biti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ceo dan ko budala sisam sa trimer medju redove i ispravljam stubove od ove kise a kroz glavu mi samo jedno,kako ce biti sa cenom i dali ce vredi ova muka.

Jos uvek nema cene.Upravo sam se cuo sa menadzerom jedne hladnjace i rekao mi je da ce se sigurno kupovati i da nece biti niska cena.
Sad samo zavisi sta je njima,a sta nama-niska cena?

Sve pricaju kao prosle god. bice dobra cena samo vi donosite pa nas posle obraduju sa 20din. Dok hladnjacari ne izadju sa otkupnom cenom ne treba da niko predaje kupine,mada uvek neko otrci.. Da budemo slozni da niko neda,ako cena odgovara predajemo,da nebi prosli kao malinari. Ja moju nedam sve dok ne kazu otkupnu cenu pa makar mi propala tona roda

Danas ili sutra cu da berem prve kupine.Bice 10-20 kg,i verovatno ce otici po 130 dinara sverceru.

Da li je istina ili ne,danas sam dobio informaciju iz Ljubovije da ce kupina biti 18 dinara!!!Iako kod njih berba nece za jos par dana poceti imaju takvu informaciju.
STA RECI?!

Da li je istina ili ne,danas sam dobio informaciju iz Ljubovije da ce kupina biti 18 dinara!!!Iako kod njih berba nece za jos par dana poceti imaju takvu informaciju.
STA RECI?!

a koja to budala mislis da ce da bere na tu cenu i da nosi u hladnjacu. Ako izadju sa tom cenom hladnjace ostase prazne i nema im zarade, ponudice od 30 do 70din sigurno

Pa trebalo bi da svi budemo složni da ne dajemo kupinu bez minim 50din i onda mora da daju dobru cenu a ne kao prosle god

Kako vam kupina podnosi ove temperature?Kod mojih rodjaka je cela jedna strana sprzena od sunca,a i kod mene ima ostecenja iako svakodnevno zalivam.Da li je prskati necim ili ostaviti pa sta bude?
A cene nema,nema pa nema...

Kako vam kupina podnosi ove temperature?Kod mojih rodjaka je cela jedna strana sprzena od sunca,a i kod mene ima ostecenja iako svakodnevno zalivam.Da li je prskati necim ili ostaviti pa sta bude?
A cene nema,nema pa nema...

dzabe sad da prskas,to je sta je,a cena ce najverovatnije da bude 35din

Izgori sve.Merio sam temperaturu u kupinama,u hladu je 37,a na sunu je 50(tj. i preko posto termometar nije bazdaren za vece temperature).Propast.
Odakle ti informacija za cenu 35,oo

Agrozenit izaso sa tom cenom,rusi odustali od otkupa,jos la vita da kaze cenu i to je to

kolko ja znam hladnjace su prayne a rus nije jedan pa da odustane od otkupa,
meni bile grinje napale kupinu pa juce oprskao, poceli listovi i iydanci da se suše na vrhu
a rodila ko luda, tornfri,

Joj ljudi, meni se ovde u Kraljevu sve sprzi.izgore kupina jos onako zelena.Neverovatno kolike su temperature.

RTS javlja da je otkupna cena malina povecana sa 80 na 90din, setili se brzo a i povecali su cenu bas mnogo. Naravno kupina se ne pominje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh