Ne deluje mi loše za te pare ali gospođa je rekla da sledeća kosilica mora imati otvor sa strane (dopizdilo joj udaranje šišarki po nogama). Da li se na ovoj skidanjem skupljača trave zatvara otvor pozadi? I ako znaš koji je tip motora, bio bih zahvalan na informacijama. E jedino nzm da li će joj se svideti samohodna, do sada nismo imali takvu kosilice.
Ima plasticni adapter koji se ubaci pozadi kad se koristi bocno izbacivanje.Takodje ma adapter koji se montira kad se digne bocni poklopac za bocno izbacivanje trave.
Tip motora je OHV a model RATO RV210-S.
Zanimljivo da ovaj model nema na sajtu Wurtha koji je zastupnik Farma. I kada se pretražuje ovaj model nema nekih podataka.
https://eshop.wurth.rs/motorna-kosilica-209cc-53cm-samohodna
48.390 din je kod njih zvao sam ih model je ovogodisnji. video sam ga i pre kupovine AGM kaja je 46 cm i 145cc ali je bila nedostizna cena....
Zastrašujuće niska cena...do te mere da je skoro pa nemoguća...mnoga kineska smeća sa plastičnim kućištem (zapravo sa svim mogućim i nemogućim plastičnim delovima) samohodne sa tom širinom ne mogu se naći ispod 40k.
Da ne bude ona "pisalo i na tarabi", tj. internetu, možda neko stvarno kupio po toj ceni, pa neka javi...meni lično ne treba, ali ipak jako sumnjam da se ove karakteristike kosačice mogu kupiti za te pare.
Moguce da niste videli posedujem je par dana,imam slike ali je ovde komplikovano postaviti jer nema direktan upload,kuciste je celicno(pozadi ima samo plasticni deo koji odvakja prenos od kruga gde je noz ali deluje solidno i inpregnirano),ukupna masa je 43kg.Motor jeste kineski to vise ne gledam jer je i brigs na staroj villagerici koja se raspala od posla isto kinez...a ovi novi brigsovi su puni plastike tako da mi se nisu bacale pare na nove brigs motore.
Posto sam je u prolece izucio ali mi je bila preskupa,realno za ovu cenu je neverovatno....tada je najpovoljnije bila oko 37.000
Bilo mi je bitno ,samohodna najveci zahvat 53 cm i sto jaca 209cc - 4kw kakva je pokazace prolece jer je ceka mnogo posla....i ima neku rucicu to nisam bas obracao paznju da li je brzina motora ili brzina pogona kretanja,kornjaca i nesto je nacrtano.Nisam gledao da li ide ka motoru ili kroz kuciste do prenosa....samo sam otvorio kutiju proverio da li je sve tu i ok i spakovao je do proleca.
kazem koristim AGM motor isti samo 145cc i 46cm ima snage ali od viska glava ne boli i ide brze jer je sira jaca i mocice u visu travu bez bojazni da se gusi,a vreme je ogranicavajuci faktor....
I da sto me je iznenadilo,pozitivno, jer sam ocekivao sundjer kao kod slabije ova ima papirni filter kao na primer trimer STIHL FS350 ali vece povrsine skoro 3x