ben roj
Član
Pa logicno mi da jednom na prolece pred prvu kosidbu menjam ulje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam koliko si sipao, ali teško da može da šteti. Ako nije dimila pri radu onda nisi mnogo prepunio.Imam kosilicu Villager i koristim ono njihovo ulje. Kad sam jesenas odneo kosilicu kod ovlašćenonog servisera da nešto vidi, jer je u garantnom roku, on pogleda ulje i iskritikovao me što sam prepunio i kaže da to može štetiti motoru???
Možda, a možda da bi te malo cimnuo da vodiš računa.Nije dimila, a možda se i majstor " pravio pametan"
Zbog čega?Koja je razlika?SAE 30 nije dobro za taj tip motora.
Fabrika je predvidela 10W30 iz više razloga.
Mislim da sam taj baš gledao.Garage54 je radio experiment u Ladi ,sipali su ulja nekoliko puta vise od preporucenog ,ima negde video na njixovom kanalu o tome.
Gledao neki dan profi kosacice , ne da mi treba , bila jedna toro , hoda se iza nje cijena oko 3000E, za tu cijenu huskvarna na kojoj se vozi ,ta toro nije imala nista plasticno, vrlo solidna izrada a i cijena.Čitao sam malo i druge forume, spominje se kao odlična kosilica marke Toro. Ja prvi put čujem za tu marku, a koliko vidim ni ovde je do sada niko nije spomenuo.
Ima par prodavnica u Srbiji koje je prodaju pa ću razmisliti i o njima.
Juče stigla ponova Oleo mac g 53 tk all road. Stihl 248 izgleda kao igračka kad se uporede.
Hvala. Mada je Stihl pokosio čitavo čudo trave kod mene.Stihl 248 i jeste igračka
Čestitke na ponovi! Neka Vas dugo služi.