Za te pare jača i sira kosačica po mom mišljenju Farm FLM511K.Pozdrav kolege. Planiram da kupim kosacicu koja ce kositi nekih 3 ara travnjaka. Moj neki izbor je pao na Villager Atlas 4111T ? Moze misljenje o toj kosacici?
Ja se lomim ka njoj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za te pare jača i sira kosačica po mom mišljenju Farm FLM511K.Pozdrav kolege. Planiram da kupim kosacicu koja ce kositi nekih 3 ara travnjaka. Moj neki izbor je pao na Villager Atlas 4111T ? Moze misljenje o toj kosacici?
Četiri godine koristim kosilicu sličnu ovoj, Atlas 5111H, sa malo slabijim Hondinim motorom. Ja sam prezadovoljan, s obzirom da kosim oko pola ha. pretežno neravnog terena u bar četiri košenja. Naginjem je do desetak stepeni na stranu kartera, ali se za sada ne buni. Redovno oštrim nož turpijom, pročistim filter vazduha, obavezna zamena kvalitetnim uljem svakog proleća i gura bez problema. Mislim da je i prenos odličan, bez obzira što ima samo jednu brzinu. Honda je Honda... Mislim da je bolja varijanta kod Falkona jer ima veće točkove što je veoma bitno na neravnim terenima. Ako kupite nećete se pokajati.Pozdrav, ima li šta bolje novo da se uzme od ove kosilice:
Može da se nadje za oko 70000din.Falcon 5111 H motorna kosačica
www.villager.rs
Kakvi su ovi Hondini motori u odnosu na Briggs?
Видим поприлично много снимака из Америке њихових косилица, од ових "гурајућих" до великих самоходних. Изгледа да су тамо довољно популарна марка.Čitao sam malo i druge forume, spominje se kao odlična kosilica marke Toro. Ja prvi put čujem za tu marku, a koliko vidim ni ovde je do sada niko nije spomenuo.
Skoro sam nasuo stihl ulje za kosilice, mislim da je polu sintetika. Kao i kod auta, i ove mašine se obraduju ako im seAjde još jednom za nas neuke koje je to kvalitetno ulje.
Za moju je preporučeno SF-SJ
Šta sipati ?
Zamljak, sad pomišljah mozda si ti mnogo moderanTo neki stari majstor iz 20 veka.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Ako hoćeš sezonski da menjaš, onda je SAE 30 skroz ok, ako te mrzi da menjaš sezonski onda ipak 10W40.Opet ako kosilica prezimi u toplom bez oscilacija temperature može i SAE 30.Meni majstor za ove rotacione kosacice sa cetvorotaktnim motorm preporucio SAE 30 ulje .