https://gigatron.rs/motorne-kosilice/farm-motorna-kosilica-flm461skm-404462 ima li neko iskustva sa ovom kosilicom? Kao OHV je motor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo me brine da se ne izlomi brzo po neravnom/grbavom terenu i da ne ispadne da ustvari ne moze visoku travu (npr. nekosenu mesec-dva dana) da odradi....Svaka kosilica ce raditi posao,ja bih uzimao nesto sa vecim tockovima,samohodna i sto jacim motorom.Ako imas puno drveca,nije losa mozda ni ona na 3 tocka....
Takvu orange imam ja nije to za mnogo visoku i gustu travu i neravan teren.Uzmi sa sto vecim tockovima i sto jacim motorom.Ova sa hondinim je sigurno najbolja i najskuplja.Samo me brine da se ne izlomi brzo po neravnom/grbavom terenu i da ne ispadne da ustvari ne moze visoku travu (npr. nekosenu mesec-dva dana) da odradi....
Sta mislis, da li bi ove odgovarale, ili da idem na jeftinije nesto (ove su 50-65 hiljada):
Svaki savet, ko ga ima, je dobrodosao i unapred sam zahvalan! Ne bih da preplatim, a ne bih ni da uzmem nesto "slabije" pa da se kajem....
- Villager - Motorna kosačica Atlas 5111 B (ovo je orange editon tj. koliko sam razumeo vise amaterski, hobi), ili je potrebna
- Motorna kosačica Falcon 5111 T - ES, ili cak zbog velicine tockova Motorna kosačica Falcon 6111 H-Matic (obe su black edition, kao za ozbiljnije zahteve itd).
I Ako nadjes nesto tako okaci ovde .A ja kad kazem da bih da kosi visoku travu, mislim na visoku 50cm i/ili slicno ....................
Evo nesto sto se mozda uklapa, mada i kosta...I Ako nadjes nesto tako okaci ovde .
I meni bi trebalo
Ja imam SABO,samohodna.Sve je kako si naveo.Jake su one ali za visoku travu su namenjeni trimeri ili kosačice za druge namene.Zajebi stvar, takve kosilice nisu za košenje trave od pola metra. I 15 cm nekada guši ako se spusti do kraja, dvadesetak obično ide iz dva prolaza. One su namjenjene da se kosi svakih desetak dana, za ostale avanture su veće kosačice i trimeri.
Ja bih to rotomalcerom za kultivator: Ja imam montiran na Mutu, kosim oko 20 a livadeMozda mu je resenje rotomalcer za traktor.