Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Joj mislim da je manji neki broj, da l 450. Dizna kao raspšivač koji je odozdo pozicioniran iznad noža a odozgo je brza spojka za crevo. Ubodeš crevo i pustiš vodu, spusti kosilicu na najniže i upališ. Posle pola minuta bude čista odozdo skroz.To b&s 625exi 150ccm motor?Kakvu to diznu ima za autmatsko pranje?
Ja sam moju samohodnu platio 30000!!40000 okruglo
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Jbmga valda su napravli od neke plastike koju benzin ne nagriza tek tako? Doduše imao sam problem sa jednom kojoj je pustio plovak na sastav.kod stajanja preko zime joj izbacite gorivo ili potrosite do kraja....star benzin nagrize joj karburator koji je plastican...
Upravo tako. Šta više jako su retki slučajevi kad će ta funkcija moći da se koristi. Kada je trava dovljno mala da može da je melje onda su odsečeni delovi dovoljno sitni i bez funkcije mlevenja tako da je po meni funkcija malčiranja na ovom tipu kosilica toatlno beskorisna. Šta više samo smeta i treba je izbegavati.za usitnjavanje trave ili kosenje sa poklopcima...moze ali.....trava nesme biti veca od 6/7cm(kad je veca onda se mora gurati polako sto je zamorno) i ne posle kise ili ujutro posle rose....kad je veca trava puno je mase u sasiji i noz ne stigne sve da samelje a stize nova masa i onda gusi.....a kad je mokra posle kise ili rose onda se samo lepi za sasiju... noz mora biti kao zilet da bi sitnilo kako treba
Pa nisam nigde napiso da oštrim donju stranu. (dobro da se bar oko jedne stvari slažemo )Samo sam rekao da je ugao dela koji se oštri pod 45 ° ... što je fabrički. Naravno nema potrebe meriti ugao nego odprilike što kažeš pratiš fabrički. Obočno ljudi kad oštre nož naprave vremenom ugao mnogo manji od 45. Tako da treba povesi računa otome.Pogrešno oštriš nož,pri oštrenju nož se skida i oštri se gornja strana,upravo zbog malčiranja,Ugao me ne zanima samo skidam onako kako je fabrički došao,a i oštrim dok je u stegi,a nemam aparaturu u rukama i očima da pratim ugao.