nikola ilic
Član
Vidi druze covek mi kaze dosli iz Bg puta,platio 8e/m2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sam je postavljao ivicnjake? Mislim o svom trosku.Vidi druze covek mi kaze dosli iz Bg puta,platio 8e/m2.
Da tebe pitam...Zato sto ako imas los beton,dobro a jeftino je asfalt,ima dobru podlogu i treba samo ivicnjaci,preko toga sipaju i razgrnu i nabiju valjkom,msm da je oko 8e/m2.Ali na zalost nije svuda beton.
Vidi druze covek mi kaze dosli iz Bg puta,platio 8e/m2.
Kaže šef naravno to je oko 1200 din m2 po betonu znači bez podloge.Naravno odma pristanem ali avaj
.Asvaltiranje radi Putinvest i cena jeste ta ali za 1m2 po cm debljine i to važi samo kada budu tu sa mehanizacijom. Znači Nikola tu fali nula jer za 200m2 samo prevoz mehanizacije na 50km je skuplji od 8e.
Ja sam ove godine radio ulaz do kuće, nepunih 360 kvadrata. Išlo je 15 do 20 cm krupnog kamena, pa 15 cm tucanika, pa 10 cm rizle i finiš asfalt.
Bolje nadji "grebani" asfalt.Meni je ulaz betoniran pre par godina, to nije problem. Nego imam jedan deo dvorišta gde je cigla dosta propala, i teren je potonuo a i sama cigla je rasulu. Nekako mi je najjednostavnije da to zatrpam sa rizlom.