nesic
Član
Jel je ugradjivao neko skoro behaton ploce? Koliko se krece odprilike ugradnja sa "muškom" podlogom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam behaton vec 5-6 godina i ne bi ga nikome preporucio za dvoriste ako se bavi poljoprivredom. Razlog tesko za odrzavanje.Jel je ugradjivao neko skoro behaton ploce? Koliko se krece odprilike ugradnja sa "muškom" podlogom?
Ovo sto je clan Stojan-ki napisao, da moze sleper u avliju da udjeNesicu sta je muska podloga? Ja sam placao 2 000 dinara kubik tucanika sa prevozom a isao 20 cm debljinu.
120m2 kostalo 620 hiljada dinara?120 kvadrata da sleper ulazi 620 hiljada radjeno jesenas ,radila EKO GRADNJA iz melenaca.20cm. peska 30cm tucanika agregat pa behaton.
Totalom.Kako resavate travu u dvoristu koja nikne izmedju kocki?
Dubinsko prskanje, pred kišu. Ako je suvo odnosno nije trenutno da pada, onda crevom operem behaton. i lepo drži da trava ne niče.Kako resavate travu u dvoristu koja nikne izmedju kocki?
Zasipati hemijom hranu koju jedemo ?Zasipati hemiju oko kucnog praga? Divno zaista
U kontrolisanim uslovima sa propisanim dozama spram povrsine koja sluzi za tu namenu.Zasipati hemijom hranu koju jedemo ?