Posla će biti kao i svake sezone ali nešto i nemam volju da radim jer polovinu prošle sezone ne mogu još uvek da naplatim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i kod mene je ista situacija razmisljam da uopste neradim usluge ove godine nestizem svoj posao da uradim a posle me zajebavaju za pareMatić je napisao(la):Posla će biti kao i svake sezone ali nešto i nemam volju da radim jer polovinu prošle sezone ne mogu još uvek da naplatim.
Nemoguće da se ne uklapaš.Prostom računicom na 1000 urađenih bala uložiš 3 klupčeta veziva i ajde neka bude 10l nafte(a ne potroši se toliko)što mu dođe oko 4000 dinara a dobiješ 15.000 dinara i još ako dnevno omlatiš 4-5000 bala šta ćeš lepše.tibor je napisao(la):Kod mene 24 din bilo a u 15 din jedino mogao uklapati kad bi nasledio presu a kanapa dobijao džabe
Vi radite na svoju štetu,jer amotizaciju ne naplaćujete.Zeka je napisao(la):da da tako je ROBERTE .......sve ja to postujem al znam koliko ima presa u selu .....a ima zdravo, zdravo mnogo...... i ja drugi izlaz nemam...... a ima presovali su i za 11 pa sta sad..... oskudacija je velika.....
Meni će biti dovoljno i 2000bali na dan i dobiću ko ti 4-5000ako dnevno omlatiš 4-5000 bala šta ćeš lepše.
Neznam kako možete živeti sa 15din,svake 4-5 god kupiti presu za 4-5000evra usput održavati i traktor,?jbg sta mozemo.... dinar je jebeno napraviti..... a treba se ziveti..