Posla će biti kao i svake sezone ali nešto i nemam volju da radim jer polovinu prošle sezone ne mogu još uvek da naplatim. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

i kod mene je ista situacija razmisljam da uopste neradim usluge ove godine nestizem svoj posao da uradim a posle me zajebavaju za pareMatić je napisao(la):Posla će biti kao i svake sezone ali nešto i nemam volju da radim jer polovinu prošle sezone ne mogu još uvek da naplatim.![]()
pa kad ti plati il ti da nesto umesto para...taj ti vise nikad nece doci da mu radis
jer je probao da te zajebe da ne plati
pa nije uspeo .
....iii odma ce on sebi naci nekog ko je tek sad kupio masine pa oce da radi usluge.....e kod tog ce on da oma proba za dzabe.....
vi vise od 15 dinara stavite cisto u dzep

Nemoguće da se ne uklapaš.Prostom računicom na 1000 urađenih bala uložiš 3 klupčeta veziva i ajde neka bude 10l nafte(a ne potroši se toliko)što mu dođe oko 4000 dinara a dobiješ 15.000 dinara i još ako dnevno omlatiš 4-5000 bala šta ćeš lepše.tibor je napisao(la):Kod mene 24 din bilo a u 15 din jedino mogao uklapati kad bi nasledio presu a kanapa dobijao džabe
Vi radite na svoju štetu,jer amotizaciju ne naplaćujete.Zeka je napisao(la):da da tako je ROBERTE .......sve ja to postujem![]()
al znam koliko ima presa u selu .....a ima zdravo, zdravo mnogo...... i ja drugi izlaz nemam...... a ima presovali su i za 11 pa sta sad.....
oskudacija je velika.....
![]()
![]()
![]()
Meni će biti dovoljno i 2000bali na dan i dobiću ko ti 4-5000ako dnevno omlatiš 4-5000 bala šta ćeš lepše.
Neznam kako možete živeti sa 15din,svake 4-5 god kupiti presu za 4-5000evra usput održavati i traktor,?jbg sta mozemo.... dinar je jebeno napraviti..... a treba se ziveti..
Imao sam malo posla da prebaliram oko 200 bala slame u jednoj supi..
onda nastaje problema i tad se stavlja na papir