Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radi se o presi koja se proizvodi u poljskoj Z224 i Z225techa je napisao(la):Aj molim za jedan kratak odgovor par puta se provlaci naziv ,,poljakinja" i ,,poljska presa" pa mi samo nije jasno da li je to ,,poljostroj odzaci" ili se radi o nekoj drugoj![]()
to su teske dezinformacije mozda se desio smrtni slucaj goveda ali zato sto je pojela citavu spagu sa bale ali od tih odpadaka nema ni pojma da je tako kod mene bi sva stoka pokrepala za ovih 10 g odkad imam lifamovu presu i ta vrsta petljaca (RS) je za mene najboljasavoris je napisao(la):nekoliko smrtnih slucajeva goveda , poslije sjeciranja u zeludcu nadjen skoro bunt kanapa a ljudi uredno odstranjivali kanap prije davanja govedima
tako ovaj kaze
cukaneca je napisao(la):@dragannrt, na osnovu opisa cvora i izvlacenja, tj ne vezivanja siguran sam da mogu da ti pomognem i da je u pitanju 99,9% stelovanje. da li ti obe strane isto rade?..
jos kad bi znao sta je to?Zoran0230 je napisao(la):@dragannrt,da li si probao da stegneš lisnate opruge
Tačno! ja sam lane kupio lifamku u odličnom stanju za 1200, a kaže tast da je jesenas video i za manje od hiljaduMONTOYA je napisao(la):savo,za te pare možeš naći lifamovu,jeftini delovi ima šta poželiš,kapacitet sasvim dovoljan
gde je video za manje od hiljadu bem ti karamele kada sam ja kupovao bile preko 2500emityoo je napisao(la):Tačno! ja sam lane kupio lifamku u odličnom stanju za 1200, a kaže tast da je jesenas video i za manje od hiljaduMONTOYA je napisao(la):savo,za te pare možeš naći lifamovu,jeftini delovi ima šta poželiš,kapacitet sasvim dovoljan