Verujem da su ti ljudi profi i da urade te hiljade. Za mene je ovo interesantno bas zato sto sa katapultom ne moras da imas pomocnika. Samo prikolicu sa visokom resetkastom ogradom. Nije mi vazno sto ce manje da stane. Vaznije je da covek moze sam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da,da na masnu.Nema onih "parcica"kanapa kao kod Lifama,Johan Deera itd.dodji,od kad ste rekli da ce te navratiti.....Zeka je napisao(la):moj a i ostali Welger koliko ja znam prave masnu kad vezuju i mislim da isto vezuju i Welger i Klass, moram otici kod @FarmerBob da vidim kako class veziva![]()
Ma nemoj, boga ti...samo i jedino johan deer.... sve ostalo je smesno ... naravno ima dobrih ostalih marki, ali on moze da proguta boga..
UNIMATRIX001 je napisao(la):samo i jedino johan deer.... sve ostalo je smesno ...
hasic je napisao(la):Imam balirku Claas Butz CHP 415 zanima me kakve su one imal kakvih mana i posto sam je skoro kupio i nista o njoj neznam pa me zanima ....
to meni jako liči na poljostroj, verovatno su i delovi slični
A pa danikola indjija je napisao(la):Ljudi samo polako WELGER JE WELGER zna se najbolji,a klas,jd i ostle su daleko iza![]()
a poljakinje su jos daleko daleko daleko izazike je napisao(la):A pa danikola indjija je napisao(la):Ljudi samo polako WELGER JE WELGER zna se najbolji,a klas,jd i ostle su daleko iza![]()
![]()
![]()
![]()
dajem i ja poljostrojovu jel ima kupacaBubu je napisao(la):UNIMATRIX001 je napisao(la):samo i jedino johan deer.... sve ostalo je smesno ...
Ta sta kazes? Tako dobra presa? Evo odmah dajem Claas-a u oglase i kupujem John Deere!![]()
![]()
![]()
Iz kojeg kraja si "zemo"UNIMATRIX001 je napisao(la):samo i jedino johan deer.... sve ostalo je smesno ... naravno ima dobrih ostalih marki, ali on moze da proguta boga... i ne ume da stane .... mislim da mu nema premca ... sto se ovde kod mene i potvrdilo na mojoj teritoriji ... ima brzinu, kapacitet, velik ulaz, presuje do maximalne tvrdoce, nema kvarova, nije bucan, lak za odrzavanje, lak za stelovanje... ma prava masina za profi rad .... svi ostali ovde kod mene koji su videli rad sa jd, su rekli da nemaju komentar ... i svi ga sada traze za kupiti ...