Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zoran0230 je napisao(la):Sale sad si se zbunio-Vrhovi treba da su na 3-4 mm u prorezu gde prolaze igle ali igle treba da su ti u gornjem položaju-to šteluješ sa polugom na kojoj su M-8 matice.
pa to su one osovinice na polumesecima ili dole na iglamaZoran0230 je napisao(la):Sale sad si se zbunio-Vrhovi treba da su na 3-4 mm u prorezu gde prolaze igle ali igle treba da su ti u gornjem položaju-to šteluješ sa polugom na kojoj su M-8 matice.
sale77 je napisao(la):evo gledao sam malopre donosace kanapa. igle prolaze na 3do4mm od njih. ali mi se cini da kanap prilicno tesko ide, pa bih verovatno trebao malo da ga popustim na opruge, skoro da ni rukom nemogu da izvucem. i tu mislim da je glavna nevolja kod men
uzmi i navari kanale koje ja kanap napravio na tim prehovina gde su opruge zato ti ide teško kanap
Pozdrav ,vidim da se razumeš u prese,ja imam francusku presu someca m14 ako znaš kakva je,na nju pašu petljači i sve od lifama,zajebava me leva strana kad gledaš prema traktoru tj.skidač špage kad treba da skine špagu preleti preko nje i špaga ostane u kljunu,da napomenem da sam kupio novi skidač i novi kljun.Ima onaj šarafić sa strane da se otpusti stisak kljuna i on mi je otpušten skroz.Neznam šta nisam sve probao,ali me najviše nervira što desna strana ide perfektno.levak je napisao(la):tako care ja pricam ljudima a oni ne kapiraju dok pre nego sto sam otisao da ucim zanat radio sam godisnje sa 214 john deere po35000 bala dok presa nije bilo mnogo a ostali sa velgerima 41 i 45 i lifamima koje su bile pojam samo su lupali cekicima i dremali nisu mogli svi zajedno koliko ja i moj deda john dere a 214 je se proizvodio od 1956 do 1963 god posle je poceo 224 i 219