Dragan18
Član
lifamka je stvorena za fergu nemaj brige sto se toga tice, obrati paznju na vezace, na zupcanike i lancanike , osovine , reduktor. isprobaj je u radu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imao je baca svirac iz Zminjaka takvu presu balirao granje tanje sa njom.MONTOYA je napisao(la):e to moraš slikati,baš bi voleo videti te vezače,koje marke je ta presa
U Rumuniju.Kad sam bio u rezervu na granici sa Rzmunijom video sam da oni rade sa takvim presama.uzgoj ovaca je napisao(la):imam balirku koja veze zicom, takve su rjetke kod nas, dali iko zna gdje ima kupiti originalne zice? unapred hvala!
Sta si hteo time da kazes "neka,malo zastupljenija?"Pa sta fali Dzondirkama?Bez obzira sto ja imam CLAAS-a,ali nemoj tako.Poklonu se negleda u zube.....savoris je napisao(la):e jbt ga , ja mislio da je neka malo zastupljenija
koji ce mi to moj , a boja mi je malo navodila na JD ali u nedostatku znanja nisam se ni usudio da kazem
treba li ovo kome ?