Balirka

lifamka je stvorena za fergu nemaj brige sto se toga tice, obrati paznju na vezace, na zupcanike i lancanike , osovine , reduktor. isprobaj je u radu.

Kaze daje besprekorna,,moze dase proba ali kuci kod njega da ubaci rucno 2-3 bale slamu a na njivu nikako nesto mi vrda.
Post je spojen: [time]1273785402[/time]

Koliko evropljana kosta tvoja presa.
Post je spojen: [time]1273787357[/time]

imam balirku koja veze zicom, takve su rjetke kod nas, dali iko zna gdje ima kupiti originalne zice? unapred hvala!

uzgoj ovaca je napisao(la):
imam balirku koja veze zicom, takve su rjetke kod nas, dali iko zna gdje ima kupiti originalne zice? unapred hvala!
U Rumuniju.Kad sam bio u rezervu na granici sa Rzmunijom video sam da oni rade sa takvim presama.

znate li za onaj slucaj kada je cigo nasao potkovicu od konja :haha:

e takav slucaj je i kod mene

evo danas sam dobio jedan petljac a nemam pojma ni od čega je
zna li neko o čemu se radi :sta:

image0109j.jpg

image0108r.jpg

image0107vt.jpg

Vidjao sam Viconove prese koje baliraju zicom.

@ Savo po boji bi se reklo da je John Deere ali to si i sam verovatno predpostavio :ppozdrav:

e jbt ga , ja mislio da je neka malo zastupljenija ::lose::
koji ce mi to moj , a boja mi je malo navodila na JD ali u nedostatku znanja nisam se ni usudio da kazem

treba li ovo kome ?

savoris je napisao(la):
e jbt ga , ja mislio da je neka malo zastupljenija ::lose::
koji ce mi to moj , a boja mi je malo navodila na JD ali u nedostatku znanja nisam se ni usudio da kazem

treba li ovo kome ?
Sta si hteo time da kazes "neka,malo zastupljenija?"Pa sta fali Dzondirkama?Bez obzira sto ja imam CLAAS-a,ali nemoj tako.Poklonu se negleda u zube..... :cao:

Nazad
Vrh