Bio si u pravu za balirku...to uopšte nije bila rp 12 balirka.već samo nalijepite naljepnica..ti si me bacio u razmišljanje i proveru i odemo ponovo i tak...odustanem od pazaraOnda sat ne bi trebao biti na njoj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bio si u pravu za balirku...to uopšte nije bila rp 12 balirka.već samo nalijepite naljepnica..ti si me bacio u razmišljanje i proveru i odemo ponovo i tak...odustanem od pazaraOnda sat ne bi trebao biti na njoj
Sa co2 ,posle brušenje i poliranjeNavaruje li neko od vas kljun vezaca ili uzimate nove, usekao je kanap, ne znam da li da navarim malo i osmirglam ili da uzmem nove. I ako navarujete varite li obicnom ili bazicnom elektrodom?
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Ali ovo stvarno nije skupo da bi se zajebavao sa navarivanjemNavaruje li neko od vas kljun vezaca ili uzimate nove, usekao je kanap, ne znam da li da navarim malo i osmirglam ili da uzmem nove. I ako navarujete varite li obicnom ili bazicnom elektrodom?
Jezičak u Juselu košta 2300 din nije 50e a ceo petljač 6700 ne znam ko je proizvodjač ali sam pre dve godine kod njih uzeo jezičke i ne izgledaju loše za sada rade dobro, verovatno original Rasspe košta dosta.Uvozni 50e komad, u Neni ne znam koliko su, treba mi za galignanija, zato sam mislio da malo navarim, da su 50ak e oba uzeo bih nove.