Balirka

Problem je što ne cvika šraf na zamajcu pa k.t par trpi mnogo.Vožnja nema veze sa ovim jer se kod drugara desilo isto ovo pre dosta godina a on ne tera ni blizu kao ja.

Da li je na 60-ici veći tunel u odnosu na 50 i 55 ili je brža? U čemu je glavna razlika u odnosu na 50. Ja imam Claas 50 već nekoliko godina, imao sam par problema koje sam uspešno rešio uz pomoć ljudi sa foruma. Sada bih trebalo da promenim semering i biksnu na zamajcu, ali nikako da se rešim, ali ću izgleda i to uskoro da ne nastradam kao naš uvaženi moderator. :)
Tunel je isti, 46x36cm.

Pa da, ni to nije neki kvalitet.. Na mojoj jd mislim da je 10.9 ali ga odcvika ponekad... Doduše čaura na zamajcu se malko pojela pa ima malo lufta...

Sad se setih, pre nekako sam stezao nov m8x100, spajao dve bagrenove daske, i odkine mi se kad sam ga malo jače zavrnuo... Kvalitet 8.8,nema šta..

Jednostavno je takva, nema prepreke sem ako ne uvuče neki panj, rundajz ili se stignu noževi.Sve ostalo preseče a ako uvuče ceo naviljak mokre deteline unutra samo se zaguše dodavači i moraš da staneš i izbaciš sve napolje a cvik šraf ne diraš

Kad slucajno ne veze balu samo vratim u rikverc i celu balu uvuce odjednom.Nikada mi se nije zagusila,a uvlacila je celu kamaru kad specijalci sakupljaju😂
Lamela samo malo proklize i teraj

Mora kvalitetan šraf, jedan genije od rođaka nabio veliki ekser umesto cvik šrafa, on se lepo sav iskrivio i smotao da ne možeš mrdnuti.Drugi lik iz sela stavio na Lifamku M12, kad je opalila raspala se kao da je nater'o na bombu.

Kod mene na welgeru je m7 sraf, 8.8 mozda sam otkinuo u 20 god sto je kod mene 5 srafova.

Uglavnom s opruga od spremaca i zubi od balerine.

Da mi svi pomeramo pred svaku sezonu ruku sto tera klipnjacu za 6 zuba kao sto i stoji u uputstvu trajalo bi to mnooogo duze.Ovako isti zubi trpe na tanjirastom uvek.

Lamelu drzim uvek labavu da prekliza kad udje u opterecenje.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

I kod mene labava lamela uvek, sraf samo jednom calu pukao.
Prokliza u vlaznom kad je malo veca masa...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Meni je prošle god 2 para igala izbila nije šraf pukao
Šalu na stranu m10 8.8 stvarno mi ne puca zadnjih 2 god, a i čaure u zamajcu su nove, lamele sa zamajca sam izbacio odmah
Uglavnom ako puno uvuče ugasi 539
I da puknu na dodavačkim vilama šrafovi m8 8.8
Daner uslikao te Dane Radaković kako baliraš

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Dane Radakovic, jbg stao mi mozak,nije mi poznat.

Jedino ako nema neki nadimak pa da ga pod njim zovu pa da mi nije poznato.

A to slikanja , snimanja ,palenja stoperica je bilo dosta puta

Pre neki dan balirao uporedo sa drugarevom 730.Bem ti zivot sta to cudo radi. 30-40% ide brze od mene a ja drzim traktor na 2000 obrtaja i dzabe.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh