daner
Član
Ne sme kolega da je opali po njivi, ali polako docice to vremenom, tako sam i ja, mazio je pazio itd, al oslobodi se covek vremenom pa tek onda skontas koliko moze i sta moze.( bez obzira sto u ustima deluje da je preopterecena, ja je ganjam dok blokade vila ne pocnu lupati)
Ali ako tera traktorom 3 brzine dzabe mu, retko kad ce balirati brze nego poljostrojom.
Imao sam par situacija, baliram uporedo sa drugarom koji ima maltene novu poljostroj.
On tera rusom ja sa 549.Balirali detelinu.
U nekim tragovima ide isto kao ja , ne mogu mu odmaknuti kad nemam brzina dovoljno.
idem prvom brzom i na 1900 obrtaja traktora i idemo paralelno.
Ubacim u drugu , proletim pored njega ali dzabe kad posle 20-30m moram vratiti u prvu jer ne moze progutati.
Da mi je brzina izmedju prve i druge uffff.
Ima tragova gde mogu drugom brzom ici pa bukvalno odem i vratim se dok poljostroj samo ode.
Zato sad na jesen rusvaja kad kupim probacu bas sa njim, da vidim oce li se rujo i shvabica konektovati i kakav ce plod konekcije biti .
Reci ti kolegi samo gas dok god blokade ne pocnu lupati na vilama.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ali ako tera traktorom 3 brzine dzabe mu, retko kad ce balirati brze nego poljostrojom.
Imao sam par situacija, baliram uporedo sa drugarom koji ima maltene novu poljostroj.
On tera rusom ja sa 549.Balirali detelinu.
U nekim tragovima ide isto kao ja , ne mogu mu odmaknuti kad nemam brzina dovoljno.
idem prvom brzom i na 1900 obrtaja traktora i idemo paralelno.
Ubacim u drugu , proletim pored njega ali dzabe kad posle 20-30m moram vratiti u prvu jer ne moze progutati.
Da mi je brzina izmedju prve i druge uffff.
Ima tragova gde mogu drugom brzom ici pa bukvalno odem i vratim se dok poljostroj samo ode.
Zato sad na jesen rusvaja kad kupim probacu bas sa njim, da vidim oce li se rujo i shvabica konektovati i kakav ce plod konekcije biti .
Reci ti kolegi samo gas dok god blokade ne pocnu lupati na vilama.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk