Probao sam da tokom grabljenja otkosa 3 na 1 samo nabacim 1 i 3 na 2 bez prevrtanja i nije loša priča,čak odlična kombinacija ali svaki bez grabljenja ne bih radio.Možda da je kosačica radnog zahvata 2,5m sa 2 doboša,onda bi bilo taman.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lovac koji ti je sistem,na poklopac iza tunela na desnoj strani zašrafiš neku cev da okrene balu u levo,ili ti se taj poklopac razdvaja na pola kao na lifam presi?
Polopac-vrata-produžetak tunela ili kako da ga nazovem
Kod mene je na desnoj polovini tih vrata zašrafljena cev 40x20. Mnogo znači,nikad ne smeta bala iz prethodnog prohoda,a i cev ne smeta pa je i ne skidam.
Lovac koji ti je sistem,na poklopac iza tunela na desnoj strani zašrafiš neku cev da okrene balu u levo,ili ti se taj poklopac razdvaja na pola kao na lifam presi?
Polopac-vrata-produžetak tunela ili kako da ga nazovem
To je poslednja od IHC ima veci pikap i kompletan pogon vezaca i dodavaca je prebacen na drugu stranu naravno kruta veza bez lanca pa se dobio siri pikap. Ima rs vezac prilicno velika presa i velikog kapaciteta.inace ova presa je nastavila da zivi jos neko vreme posle prestanka proizvodnje kao VICON SP451. Potpuno ista kao IHC553 i 554
440i430 su 70-te 445i435i 5xx su 80-te
Sta odabrati od te dve ako bi uzimao ihc?Nije mi presudan bas toliki kapacitet, vise mi je bitno zbog delova i koja se lakse odrzava, naravno koja je bolja u radu?