Balirka

Maticu ovo si jako lepo rekao/
Kultne masine su iz razloga jer su prelazile boga oca bez kvarova i vecih ulaganja.Zato su i drzale cenu

Kazu welger precenjen, pogledajte imt 577DV .Jel trebam sta dalje komentarisati?

Belorus 552(da je u zglavnom stanju) vec 10 god ista mu cena 5000e ne pada nista.

Ima primera koliko hocete, a realno sve precenjeno za duplo.
Ja bih voleo da mogu i welgericu 730 naci za 3000e al to nema nego x2.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ako ti već treba i za presu rusvaj ondak 82.1 upravo zbog više brzina...ovo ostalo nema veze sa temom pa nećemo kvariti...

@Same
Gallignani 146 kraljica medju presama , sta konzumira tvoj prijatelj?

Ovo se moze naci na youtubu o toj balirci, ne bih da komentarisem , neka svako pogleda pa sam zakljuci kako radi "kraljica medju balirkama"

Maticu nisi mi odgovorio kako da se ispisem sa foruma.

Poljostrojka je u nasoj kuci 20god. radi ona oko 15-20k bala godisne al znate kako zna da iskida zivce! Katastrofa delovi, a bar da su jeftini nego skupi i losi!

Daner jel tu w63 bi mogao539 da goni makar u slami? Aj u lucerki bi mogao 577 al nebi sve sa njim da baliram.
Ne znam sta i da gledam jos od presa?

Ja kad vidim da otac balira na pola gasa i tako da se zice od pick upa vide ja pocnem da galamim. Odsijeci joj gasa mamu joj. Stvarno ne shvatam ljude koji baliraju prvom sporom.

Dragane bas ti je kontra, Lakse je terati u detelini nego u slami.
Meni 549 u detelini ne oseti dok u slami skici, ali ja stegnem sve sto se ima stegnuti do kraja.

Terao bi je 539 ,malo jaci gas i da vidis.
Nije u opste teska za traktor.

Ujak mi je presao sa poljostroja na w63.Odveo me na veceru posle prvog baliranja i rekao mi " sve je kao sto si i govorio".

Tek sad vidi kolika je razlika, eno je hvali na sva usta sad :) :) :)

A za traktor sa 5 brzina i vise vazi za sve i jednu presu.Ako se ne utrefi radna brzina sa tragom neka kapaciteta, sto vise brzina to bolje.

Poljostrojka je u nasoj kuci 20god. radi ona oko 15-20k bala godisne al znate kako zna da iskida zivce! Katastrofa delovi, a bar da su jeftini nego skupi i losi!

Daner jel tu w63 bi mogao539 da goni makar u slami? Aj u lucerki bi mogao 577 al nebi sve sa njim da baliram.
Ne znam sta i da gledam jos od presa?
Купи маркант 55 и удри.за преко 15 година просек сваке године око 30 000 бала.И немаш проблема.Не би да дирам у велгера,ал кад се већ спомињу,видео сам и ја пар расутих у комаде код добрих домаћина,а опет имам у селу пријатеља који са пољостројом набије ту цифру годишње за себе.Сад је узео роло да припомогне.Тако да,до машине је и домаћина.

Uff kako bi presao na rol, imam sve sto mi treba al nemam koperante za taj posao, ovi sto imaju 5-10 krava nisu sposobni ni za kockice al aj manje vise za njih nego ovi za 40-50krava kad bi mogao da ih presaltam na rol odmah bez razmisljana bi je uzeo i poljostrojku bi ostavio za soju za grejanje i ove sitne da pokrpim, al nema od njih leba!

Dragane gledaj neku gallignai ferdzo ide lepo sa njom,mada je bolje sa petobrzincom moja preporuka model 5000 ,6000 ,7000
Jel mi mođeš poslati broj telefona od prodavca de si kupio prednje gume za 577

Mogu, poslao sam luki lovcu pa ga nije dobio jer je zdravstveno los, video sam mu sina na vasaru u debeljaci reko trebaju one gume od djubretarki, kao moze da zavrsi al ne prica sa ocem, ebemli ga pusticu ti oba broja pa vidi.

Dragane NE ODUSTAJ OD POLJOSTOJA
POLJOSTROJ je SIROTINJSKA MATER jedina balirka do 1500e koja danas pravi 2000 bala i to velikih
A ove kapitalističke kao velike a bala na W63 manja od poljostroja
Ajde sad jel manja ili nije
Još poljostroj je izmišljen za 539 tu su u granicama
Kad 539 stenje i presi je taman

Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora

Pa ljudi,zar nije bolje da su bale manje da možeš raditi sa njima ili vi samo presujete a nek tovari i istovara ko hoće.Tako može i baba Tinka Truckalova.

Ne znam jel covek pitao sta je bolje ili sta je jeftinije?

Ako hoces dam ti broj telefona mog ujaka koji je presao sa poljostroja na w63.

Da ne bude da sam ja pristrasan itd.Da cujes misljenje necije ko je vec presao sa poljostroja.

Daner ti ne shvataš cena sve govori
Ali ne želim da platim 3500_4500e balirku staru 25_35g za male bale
Moj plan je da se još 3_4g ciganišem sa poljostroj a kasnije uzmem ROCK and ROLL a poljostroja ostavim zbog grejanja i soje i žita možda 15_20 000 bala
A za sad samo POLJOSTROJ, kolega je uzeo W63 i gledam posmatram, nisam nešto baš oduševljen, bolje ide M65 barem meni
Moj poljostroj svi znate kakav je kupljen, koliko je plaćen i Bogu hvala završava mnogo posla
Dobro sluzi, brzo ide, dobro guta
,

Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora

Joj luka pa i za tih tvojih smanjenih na 20k bala se isplati uzeti neku bolju presu,sad dal velger ili nešto drugo ne bitno...doduše ti si u materiji pa očas posla brzo popraviš pa te to vadi...
Ako ni zbog čeg drugog onda zbog izbora delova,imaš jeftinije imaš skupe pa od volje...

Nazad
Vrh