Vrlo upitno , komplikovana presa , ima zaustavljace mase itd. drugi video, Prvi stelovanje petljaca, nije masej vec na NH , isti tip petljaca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ni jedan koji videh nije prostiji ni pouzdaniji
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ima to svoju cenu, Ne spavam nekad po 2 dana u opste ,decu vidim 10 min dnevno kad je sezona.Sreca pa radim u kancelariji u fotelji pa se odmorim bar fizicki.Ja se Vama divim i dao bih vam nacionalnu penziju koliko vi bala izbalirate a pri tome ste jos i zaposleni u firmama.To je za svaku pohvalu i samo napred.
Naprotiv od sad je samo kudimMogo bi ti samo od reklame za WELGER prese da zivis ooodliiicno da smo normalna zemlja.
Ma ne znam ni kako da objasnim sta se desava...ostane kao masnica na cvoru a drugi kraj izvucen. Poljostrojka je u pitanju,koliko sam nesto uspeo da vidim kao da uzica ostane na dodavacu i onda je bala kad nabija masu pokida. Na prazno bez mase veziva!