Telo vezača a pegla je ona ploča.Bar ja tako kontam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajoj druze za 2-3 nedelje kad mi prodje haos Do 16h radim u firmi posle toga baliram i tako svaki dandaner komso kad dolazis u Zr da pregledas i moju 45icu? kad udje u suvo da treba dobro stegnuti ona skroz pobrljavi .
Izvini ali šta je nosač vezača
I pegla?
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Počela da jebe ,druže ajd mi reci dali ona osovinica što zapinje ovaj jezičak,dal mora da bude utegnuta ko puška ili može malo da vrda kad se rukom mrda?Evo kvaliteta originalnog dela kupljenog u POLJOSTROJ
Davno pukao, ili je loš odlivak
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Može malo da vrda ali ako neće da OKINEPočela da jebe ,druže ajd mi reci dali ona osovinica što zapinje ovaj jezičak,dal mora da bude utegnuta ko puška ili može malo da vrda kad se rukom mrda?
Druže nisi jedini sa welgericom, ima nas još takvih ali ovaj forum je upravo za razmjenu iskustava i medjusobna pomaganja a ti svojim izjavama bukvalno odvraćaš ljude da bilo šta pišu. Batali brate i ja ne znam te izraze ali valda u njihovim kraju tako zovuSta sve necu procitati, svornjaci,pegle,potkovice...
Sreca pa nista od toga nemam
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk