Reci mu da na zid okači sliku Dunava da gledaju u nju i ne mora im ni vode davati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako nisi resio problem javi se da ti kazem sta da gledas. Ne puca sajla sto je losa nego sto ima neku muku. Ne treba ti druga sajla.Ljudi treba mi pomoc balirka ihc 422 pukla sajla originalna ovde kupili dve i pukne obe za nedelju dana .Interesuje me koji je standard da bih kupio na metar ( po DIN -u ) ili kako se to tačno zove .Trenutno sam u Nemačkoj pa da ovde kupim original. Ona je 11 m. Dugačka i 6-7 mm debela , kažu sa čeličnim jezgrom.
Zna li neko nešto o ovome da mi pomogne.
Unapred zahvalan.
Ajde sad ide poljostroj k'o BESAN udari igle i NAJEB 9600+3580DIN +ŽIVCI + NOVI SAD
Inače danas u istoj njivi poljostroj i markant 51 sa 2 ista i isti dan kupljena 539
Poljostroj 3 spora i prva
Markant 2 spora retko 3
Nego na BABETINI PUKLA POTKOVICA OSOVINE PETLJAČA drzala se na 1/3 mesa
Ako verujete nije mi žao 110e
Poljostroj ide guta jede malu decu
Strašno je reći ali poljostroj je uradio danas 2500 bala
Markant jedva 1600
Idemo dalje za iste pare okreni obrni opali raspali razvali skoči preskoči i umoči ljuljalj zabavljaj šta nemaš nabavljaj
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Jebi ga bato onda botoš,meni Živko kad pravi presu delovi su od Botoša,govno presa odžačka.SZR Nena,sad sam tamo kupio neki deo za balirku i u zivotu vise necu. Stavim novu kuku petljaca okrecem rucno da siprobam ona se polomi. Onaj polu mesec gde sam morao bijakosm da razvrtim rupu i onaj nokat da zbrusim da bi mogao namestit...mozic isto da skratim...majko sveta!! I opet posle menjanja odredjenih stvari ona nece da veze...
Možda ti dodavač visoko od pm,neznam da objasnim ,ajd ovako kad je dodavač u krajnjem položaju kad dodava kanap tu mora da liže ona deo od vezača,čekićem ga vrati malo niže,jer se tu kanap provuče i onda izvuče vani sa petljača i ostaje samo na jednom kraju kanapa mašna.Ma ne znam ni kako da objasnim sta se desava...ostane kao masnica na cvoru a drugi kraj izvucen. Poljostrojka je u pitanju,koliko sam nesto uspeo da vidim kao da uzica ostane na dodavacu i onda je bala kad nabija masu pokida. Na prazno bez mase veziva!
Danas isao do lokalnog dilera claas mehanizacije, treba mi drzac kanapa za markanta. I kada covjek rece cijenu, ostao sam bukvalno bez texta, znaci ne komplet drzac samo pecurka i ona plocica ispod nje kostaju ni manje, ni vise nego 388 evra. 286 kosta pecurka, i plocica 102 e,slusam i ne mogu da vjerujem svojim usima, a neka bato moj ostavi ti to sebi, a ja cu treceg do Rume i Robija.
Poslije kada sam se povratio, malo sam pricao sa vlasnikom i rece mi kako mu je klip na quadrantu sjeb'o svih sest igala i nosac, a nigdje lanca, pa me zanima kako je to moguce. Narocito bih volio da mi objasne Matic i Dane, a da ne pominjem jednu ap 630 koja je skrljala sve i igle i diskove, a isto nema lanaca, ili mozda grijesim.