daner
Član
Osovina petljaca nova 5000 din to je najmanji problem.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad pogledas krivi se samo deo gde je kontra noz, a to je opet bravarija.Krivljenje tunela je najzanimljivije.
Kad pogledas krivi se samo deo gde je kontra noz, a to je opet bravarija.
Ispade da sta god se sjebe moze se lako napraviti
Ostale ti igle u kanalu i kočnica ne da da klip udari u igle.Vratiš igle i teraj daljeDanas sam dobio potvrdu da presa nije za svakog a za mene pogotovo. Naime, uzeo od brata da napresujem za loženje i cap otkine se onaj šraf u zamajcu koji služi kao osigurač. Ništa, zamenim ja njega i probam ručno ali klip udara u nešto i dok ja prijem da vidim sta je zamajac se vrati nazad. I ja sta cu ja kući. U putu me zove brat i kaže šta da uradim. Uglavnom, kočnica ostala aktivirana, ne pitajte me za razlog. A bilo je i par puta ne da se otkine vrpca nego ne bude privučena kroz iglu, znači samo kroz onaj uvodnik pre igle pa dalje oko bale... uglavnom, vama koji ste u materiji možda i nije neki problem ali meni koji sam u životu izbalirao možda 3000 komada itekako jeste. Eto neko moje iskustvo. Za sledeću godinu ćemo videti da pređemo na neki drugi energent.
Mislim da je presa lifam, nisam siguran jer nigde ništa ne piše.
I još na svu muku me komarci izujedali, na laktu imam 6 ujeda na 3 cm kvadratna.
Veruj mi.Kada sam kupio presu nisam znao ni kanap da uvučem.Kad mi je prvi put pukao taj šraf,odmah sam došaokući kao i ti.Majstor nijedan nije video presu sem mene-imam je od 99-e.Bilo je sitnih kvarova pa se tu učio zanat.Pre 10-ak godina,mislim,ne znam tačno,pokrivim i igle i nosač.Nosač odsečem i zavarim cevi sa debljim zidom i do dana današnjeg nosač tako stoji-nisam ga ni ofarbao.Ako imaš neprijatelja reci mu da kupi presu.Ko se ne razume to su velike muke.Ne kvare se,to su ribolovačke priče.Ima kada radi da ne misliš a ima i kad te zajebava sitnica koja ti je ispred očiju a ti ne vidiš.Ja sam u moju presu malo ulagao.Nama je zadnji put otpao točkić na povratniku i dođe kolega sa clasovom,jedna strana veže druga ne.Clas-Lifam a obe se kvare.Njemu su pucali i vezači a naši ko novi posle 20 godina.....Da, to je bilo. Ko ima iskustva reši to očas posla a ja nisam znao gde da gledam. Uglavnom, rešeno je.