Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To se i meni od skoro pocelo desavati, RS vezaci...Zasto se kod poljostroj balirke desava da je bala vezana, a kad hoces da je podignes sa zemlje odveze se cvor? I to radi samo u detelini, na 100 bala 2-3 budu takve.
549 Ma zanimljivo je kad je sve novo ali sporo i smara stajanje , welgerica dosta brze ide542 ti pozeleneo od muke,a velgerica se ko ugojila malo vse..
Izeš stajanje, samo kad ne moraju da se tegle ručno bale549 Ma zanimljivo je kad je sve novo ali sporo i smara stajanje , welgerica dosta brze ide
Sent from my Redmi Note 4 using Tapadjoka
Kod mene na poljostroju pritezanje petljaca nije pomoglo.Pritegnite malo petljac da bolje zategne cvor.
Ili ti je drzac kanapa izlizan ( ona pecurka I ploca drzaca) pa ostavi mali rep iza cvora oce I tip nozic da pravi njesra, nategne manilu pa kad je odsece ona pretegnuta pa bezi is petlicaZasto se kod poljostroj balirke desava da je bala vezana, a kad hoces da je podignes sa zemlje odveze se cvor? I to radi samo u detelini, na 100 bala 2-3 budu takve.
Malo su uzaneMi koristimo isto sa dva ali one sto su se koristile za bacanje snopova zita
Koje su te?Ja koristim iskljucivo samo sremacke vile...
Ili je pradjed bio odvise vredan pa ih nije stigao poderatiZnas sta Sremac radi sa starim i tupim brijačem?
Pa brije se...
E pa tako i sa vilama,kad se toliko potrose da vise ni pola govanceta ne mož natovariti u kolica,e ondak sa njima tovaris Bale...ne daj boze da kupis nove...jos koristim jedne od pokojnog pradede...eh sto je to bio kvalitet...))