pocerina
Član
Dal taj Jaso Mihalj dalje delove brzom postom? Treba mi ona spirala na RS vezacu.
Послато са 5023F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dal taj Jaso Mihalj dalje delove brzom postom? Treba mi ona spirala na RS vezacu.
Ko drzi Nenin program u Bogaticui?Imas u Bogaticu ceo Nenin program po fabrickim cenama
kakvo nitovanje.Da li se čaura donosača kanapa nituje ili mora da se kupi drugi donosač kanapa.
- - - - - - - - - -
Da li se čaura donosača kanapa nituje ili mora da se kupi drugi donosač kanapa.
Da li Jaša drži delove za Claasa? Imam aksijalnog lufta u zamajcu, nekih 2-3mm, šta tu ne valja, presa je markant 50.Kakav je to zglobni lezaj? Ja na slici sto vidim ovo je spona
Sent from my Redmi Note 4 using Tapadjoka
Kakav je to zglobni lezaj? Ja na slici sto vidim ovo je spona
Sent from my Redmi Note 4 using Tapadjoka
Slikaj taj deo pa da vidimo o cemu se radi,ja sam imao problem aksialnog lufta u zamajcu pa ako je isti problem da ti kazem sta da radis.Da li Jaša drži delove za Claasa? Imam aksijalnog lufta u zamajcu, nekih 2-3mm, šta tu ne valja, presa je markant 50.
Greskom sam citirao danerov post.
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
Kod mene je Someca, nije Lifam.Šalje,ja sam porućio donosače kanapa.Kod NENE je sve duplo skuplje pa izvoli pa biraj.Lifam ne radi već godinama,što znači da je sve mala privreda
Ne znam koji deo konkretno da slikam. Kad uhvatim rukama zamajac i gurnem napred-nazad vidi se da ima lufta tamo gde ulazi osovina u reduktor.Slikaj taj deo pa da vidimo o cemu se radi,ja sam imao problem aksialnog lufta u zamajcu pa ako je isti problem da ti kazem sta da radis.
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Kod mene je Someca, nije Lifam.