Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako ti radi lifam? Jesi zadovoljan?
To kod mene ne postojiAko koćnica radi nemože iskriviti iglle
Imas u APROMET dobre celicne igle. Ja sam tamo kupio rezervne dok sam imao LIFAM-a.Ko zna gde su najjeftinije igle za LIFAM-zaslužila je posle 20 godina da je malo doteram.Stare su ispravljane par puta pa ne možeš da ih našteluješ po PS-u.
Meni se to jednom desilo i ja sam na nosaču navario cevi sa duplo debljim zidom jer je originalan mekan.Od onda nema problema.Majstor Levak je tu u potpunosti u pravu ali za Lifam se prave čelične igleKaže majstor Levak da ne preporučuje čelične igle. Jer kad dođe do pucanja, mota i nosač igala. Dok kod gusanih samo igla pukne.
Ima i welger celicne bar kod mene 41.Nikad nije bilo loma za 14 sezona .
Ma ne krive se, kod mene su alu 14 god i jos pre mene ko zna koliko su radileOva je dosla pitaj boga odakle i ima celicne.A i kod nas ima kupiti i jednih i drugih.Licno mislim da su bolje celicne ove aluminijske se lako krive.Ja sam samo imo lom kljuna i zupcanika petljaca namotalo spagu par puta za redom oko kljuna nije mogao da otvori i dum slomi zupcanik oko stifta dok ja primjeti