Balirka

Kad sam jos napisao da za balirku treba imati malo necega izmedju usiju .Ko nema taj zove majstora .Tu nema zglavnog posla. Kraj price

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Radio sam nekada kao jako mlad kosenje kosacicom slicnim principom. Uvek najnizom cenom koja je bila na 'trzistu', ali sam imao vise nego dovoljno musterija i uz sve odlicnu zaradu.
Moglo se zaraditi 100-tinjak maraka(od cega je moje bilo bar pola), dok je prosecna dnevnica bila 10 maraka. Meni to nije bilo malo, a nisam imao reputaciju nekog ko dere i gleda samo sebe u tim (vrlo) teskim vremenima..

Prvo krenem od sebe i toga da li bi meni neka usluga bila skupa ili čak preskupa pa po tome formiram cenu da potencijalna mušterija bude zadovoljna a i ja sam na kraju kada podvučem crtu ali ne misle svi tako.

Prijatelj me zamolip da postavim ovde jedno pitanje. Ima u ponudi welger 52 i internacional 435 d rs vezaci. Sta da izabere? Ja imam nh sa rs vezacima i nisam imo nekih problema. Kakvi su rs na internacionalu? Za welger znam da ima svoj patentirani sistem

Mislim da je rivijerin vezac u ihc. Imam tu ihc 435d, odradio sam tek nesto preko 2000 bala pa ne mogu nesto mnogo o njoj da kazem, ali da guta, guta dobro. Ne znam za welgera 52 u kojoj je klasi ali ovaj ihc je dosta i tezak, rekao bih oko 1300 1400kg.

da nema slucajno neko broj od prodavaca iz krusevca koji uvozi mehanizaciju iz francuske,konkretno trazim international 425,435,445 balirku ali D oznaka znaci 425D,435D itd,inace on i u rumu na vasar dovozi tu mehanizaciju,pa ako neko ima broj ili link oglasa ne bi bilo lose da postavi,ili ukoliko znate nekog da ima jednu od navedenih presa,takodje proslijedite broj telefona ili oglas.Hvala

A što baš International, ima i drugih balirki po Bosni dobrih. Nekad davno sam i ja gledao International 445 d , ogromna bila. Nije bila nekih para ali nije ni vrijedila puno.

svako gleda ono sto mu odgovara,international se kolegi bolje pokazao no ijedna druga a radio je s welgerom,mf,galignani,ama,fiat,fahr,bilo ih je jos par ali ne mogu se sad sjetiti,jednsotavno ove prese d oznake sa rs petljacima su odlicne a nisu komplikovane

da nema slucajno neko broj od prodavaca iz krusevca koji uvozi mehanizaciju iz francuske,konkretno trazim international 425,435,445 balirku ali D oznaka znaci 425D,435D itd,inace on i u rumu na vasar dovozi tu mehanizaciju,pa ako neko ima broj ili link oglasa ne bi bilo lose da postavi,ili ukoliko znate nekog da ima jednu od navedenih presa,takodje proslijedite broj telefona ili oglas.Hvala

Druze velika ti je razlika izmedju 425 i 445, vidi sta ti treba, nemoj bas tako traziti striktno samo to, pa uzmes prvu koju nadjes

covjek je imao i 445D i 435D,nikakve razlike,ako i ima razlike vjeruj da je zanemariva,,a kolega koji kupuje presu zna itekako sta valja a sta ne,tako da nece sigurno dati pare za smece,hvala vama na savjetima,samo jso da se neko javi ko zna ovog prodavaca iz krusevca i to bi bilo top

Balirke INTERNATIONAL, JOHN DEERE, CLASS, WELGER (2.900 KM)
https://www.olx.ba/r/15222953/454011

Evo ovde imas broj od uvoznika balirki iz Francuske, ne znam da li ima taj model koji ti zelis ali ima veliki broj balirki u ponudi.
Ja sam kupio od njega pre tri godine balirku i bio je ok za saradnju.

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

hvala na pomoci,nadam se da ce se javiti neko i za ovog iz krusevca,saradjivao je kolega sa tim covjekom ali niti ima telefon niti je zapamtio ime

covjek je imao i 445D i 435D,nikakve razlike,ako i ima razlike vjeruj da je zanemariva,,a kolega koji kupuje presu zna itekako sta valja a sta ne,tako da nece sigurno dati pare za smece,hvala vama na savjetima,samo jso da se neko javi ko zna ovog prodavaca iz krusevca i to bi bilo top

Druze razlike nema sem u sirini pik-apa, 445 je sira 20 30cm. Ako mu sirina ne smeta onda bolje na veci pick up da ide. Ja sam npr ovu moju 435d suzio na 245cm i to je neki maksimum za nase uske brdske puteve. A tu 445 ne bih uzeo ni dzabe jer jer ne bih do kuce mogao proterati putem. Nadam se da razumes sta sam hteo reci.

Ima njih dosta iz Krusevca,ne znam ko bi mogao da doterava u Rumu?? Mozda bude Mile Ljubin.
https://m.kupujemprodajem.com/Claas-Markant-40-53123926-oglas.htm#mhs0-1512942060543
Moguce,kontaktirat cemo i njega pa mozda i bude taj sa kojim je kolega trgovao,hvala na pomoci

- - - - - - - - - -

Druze razlike nema sem u sirini pik-apa, 445 je sira 20 30cm. Ako mu sirina ne smeta onda bolje na veci pick up da ide. Ja sam npr ovu moju 435d suzio na 245cm i to je neki maksimum za nase uske brdske puteve. A tu 445 ne bih uzeo ni dzabe jer jer ne bih do kuce mogao proterati putem. Nadam se da razumes sta sam hteo reci.
sve je to meni jasno,meni ne predstavlja problem sirina,nego jednostavno covjek zeli iskljucivo international navedenih serija ali D oznake,opet ponavljam ima dosta iskustva sa balirkama i sigurno nije dzaba toliko navalio na tu seriju

Ne znam, ne mogu nista toliko o njoj da kazem dok ne odradim bar jednu sezonu sa njom. Sto sam do sad primetio u odnosu na jd 332 sporije radi na istom gasu, ali ima mao veci kapacitet. Kad se preoptereti puca sigurnosni na vilama m8. Desavalo mi se da mi kida kanap na jednoj strani do cvora i to kad vec bala izadje iz tunela pa se istegne i kanap pukne. Ne znam sta ga osteti tako u petljacu.

Probacu ja da ti pronadjem broj. Poslacu ti u pm.

Sent from my G630-U20 using Tapatalk

Ima dosta masina i Gile u Belasici.

http://www.polovniautomobili.com/prikljucne-masine/11423014/welger-welgerkroneclaas

- - - - - - - - - -

a20a677d3891-800x600.jpg

Nazad
Vrh