Kakav ti je regulator bale?Hoće da .ebendiše ako su zubi pojedeni a isto tako i ako je masa sakupljena sa sunce grabljama pa ima naviljaka i uopšte nejednakih otkosa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radilo se malo, nekih 500 komada meni I 600 usluzno danas. Samo po gasu I ne okreci se sine ☺☺
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Ne ne, to cist profitJesi to mazno tu balu na presi
Nisam mislio na tvoju presu,nego uopsteno pricam.A tebi zelim da se ne okreces.Druze jel ti stvarno mislis da ja nebih znao da teram novu balirku(makar i kinesku) i traktor sa klimom
Skidac kanapa ti lose posen...ne skine ti cvor sa petljaca...Odvrni celo telo podigni ga gore prema nosecoj osovini i pogledaj kako skidac kanapa prelazi preko petljaca...On mora blago da zapinje....Na rivijeri se desava da ako je kanap jak...iskrivi skidac...i onda on ima prazan hod...To mi se pocelo desavati kako sam ubacio drugo klupce makitala, moguce je do samog vezaca ovde je rec o levom, sveze covric sve uredno ali ostane taj drugi kraj i onda ga vuce i otkine balu ne razveze. Proverio vanila normalno klizi kroz rolnice, popusticu jos levi na oni federima gde izlazi vanila.
Ja sam obe platio 70e za ihc, u mladenovcu...