Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja se izvinjavam, sad sam pogledao na presi pise 87 udaraca u min na 540 obrtaja kardana, a inace nije bas brz kardan na traktoru negdje oko 1800 obrtaja radilice ima 540 kardana, jeduno je pikap spor, ne znam zasto je to takoMilos bota,nisam iz tvog kraja pa ne bih znao gde naci ali to je isti kanap kao i Mitic jer ga ista firma pravi.Tako da ako naletis na Mitic kupuj slobodno.Kod nas je Mitic bele boje a uragan plave,kvalitet je isti. jocatdi
Nemoj Trabanta kupovati suvise su problematicne imaju dosta losa resenja plus spore u radu do bola,puno bolji izbor ti je Marcant od nje.Povedi nekog ko se razume u claasov vezac da pogleda u kom je stanju jer kad je izradjen i dobije lufta muke zive oko vezivanja dok ga ne izremontujes propisno nemas dobrog posla.Taj tip vezaca radi odlicno al mora biti uvek utegnut ne trpi krparanje kao Rs vezac.Imao Marcant pricam iz iskustva.salgija
Kolega slobodno je opleti po jacem gasu nece joj biti nista.Tvoja Rivierra je stariji tip pa neznam pouzdano koliko udaraca ima u minuti na 540obr.kardana,noviji modeli imaju 90(precizno 87)udaraca u minuti sto je odlicno,pogotovu za manje prese.
Koja je cena lezajeva sestougaonih i onih na klipu, ako nije tajna?