Balirka

Tako je Alene. Lamelu na disku mijenjas, tako mozes igle polomit..klip da preskoci kocinicu i veselje.

Kod mene ista situacija Alene, na hektar 100 bala..uzas
81517b889d050f4f8116a41408fac032.jpg
290d99fc1f4b9c8d68c441a1b16a6dee.jpg
619548533c1ce1321030b49582ad1e3b.jpg

Poslano sa mog Picasso koristeći Tapatalk
To veselje se danas desilo, pukla opruga koja aktivira kocnicu i nije je aktivirala i odose igle, srecom nisu bile u petljacima pa su samo one stradale.
3
7e9ee4d2730fee4677c1c89fa6b9f517.jpg

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Zao mi je sto sam naslutio to.. Zbog sitnice odose igle moj Alene..

I dalje ne kapiram te fore sa kocnicama na tim balirkama. Sta se desi kad se poremeti toliko palenje ?

I dalje ne kapiram te fore sa kocnicama na tim balirkama. Sta se desi kad se poremeti toliko palenje ?

Kod mene nije paljenje samo je ova lamela na disku zajebala i ta opruga sto je pukla da ne odradi kocnica i eto, sva sreca pa igle nisu stigle do vezaca bilo bi dosta skuplja opravka

Mislis na rende u tunelu?
To imas svuda gde se prodaju delovi

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Lamela od igala ?

One dve ploce sa ferodama protiskaju disk vezaca. Nisam ih jos skinuo da vidim kakve su, mozda treba samo priteci jos. Ne znam do koje mere samo kako da ocenim. Koliko bi otprilike sile trebalo da se vrate igle, da mogu rukom, nogom?0

Alene, kod mene moze rukom da se vrati.

Kako Emir kaze, ne smiju spadati u transportu. Gonis makadamom bez problema,ne smiju spasti. Tebe bi spasilo da si samo dotegao sarafe..

Mogu i ferode da se vremenom zaprljaju prasinom ili slucajno zamaste i onda hoce lakse da kliznu igle , nije lose povremeno skinuti ih i malo osmirglati.

Kupicu i njih nove 10e i kraj, priteci kako treba i vozi dalje, bas mi zao sto je bilo sve ustelovano perfektno da ne odvezuje pa se bojim dal cu ih nastelovati jednako dobro kao sto su bile.

Nazad
Vrh