mindjušar
Član
Platim im i više nego što traže ... pa pomalo i cene toBravo,ti si jedini verovatno koji nema problema sa radnom snagom,sto na forumu sto po selu kad divanimo..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Platim im i više nego što traže ... pa pomalo i cene toBravo,ti si jedini verovatno koji nema problema sa radnom snagom,sto na forumu sto po selu kad divanimo..
internacional 430,ja imam klasa 50 bio mi prezubio u kukuruzovini jer je bio labav lanac,a inace bez problema vezivanje,poslacu ti na pp.gde sam ja kupio ima covek i sad jednu clas i internacionala 430
Ja vec godinama baliram u firmi u kombinaciji poljostoj i 539 to mu je na granici navikne se covek pa kad oseti da mu je tesko malo stane na kvacilo da proguta ali nema razbijanja balirke nekad idem i 1 brzom kad je slab otkos a nekad i 2 spora obicno 3 spora i ide super sad sam sebi kupio poljostroj balirku imam 539 a imam i 560 sa hidro volanom i 720 kardanom mogao bih i sa njim ali nije okretan kao mali i potrosnja bi skocila bar 20% probacu da baliram sa 560 cisto da vidim kako ide.Da, dosta je to tesko za 539 i u ravnici, a pogotovo u brdu.Nema fergo jednostavno o. momenta da to tjera kvalitetno.Jedino ako neces puno raditi godisnje i ako je po ravnom, onda moze, ali ne zaboravi da je to 1,5 tona tesko, a kod tebe je brdovito.
Koliko je ovo para?
Mora da dobro placas.Ja radim godišnje skoro duplo,momci samo trljaju ruke i pitaju koliko još ima
Kod tih jeftinih nije preporucljivo da se svaki cas vracaju na nulu..ja sam recimo beležio brojke u telefon,i tako godinama,eno jos radi..