mindjušar
Član
Claas koja nema lance za pogon sistema za vezivanje! Markant 60,65
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja presa radi kukuruzovinu bez problema sem rolo?Treba da kupim ptesu koja bi radila oko 15000bala slame i mozda 5000 bala kukuruzovine godisnje.Sta predlazete?Naravno da bude polovna i sto jeftinija.
Koja presa radi kukuruzovinu bez problema sem rolo?Treba da kupim ptesu koja bi radila oko 15000bala slame i mozda 5000 bala kukuruzovine godisnje.Sta predlazete?Naravno da bude polovna i sto jeftinija.
Mozda je radna snaga i presudna za izbog prese. Potrebe koje ima diklofen prevazilaze obično domaćinstvo, pa da ne bude svi radnici se razbežaše, a bale ostaše na njivi. Ovako, sve mehanizacija odradi, a i verujem da je učinak veći.
Које су карактеристике те брикетирке коју узимате,може и на пп да не офујемо тему о пресама(балиркама)?Čovek tj firma od koje hocu da uzmem masinu za brikete ima razna iskustva.Mala presa im pravi trosak na radnu snagu i naftu vise nego rol presa.Kod rol prese su naveli da je problem velika investicija na pocetku i da kad je jako suva slama nece da umota kao i kad je jako mokra.Kod male prese tih problema nisu imali sem u presovanju kukuruzovine.Tu kazu da rol presa nema premca.Sa rol presom lako rade i sve donesu u hangar dva radnika da se ne umore.Imaju na traktoru one vile i sa njima rade utovar i istovar.
Meni sto se tice same pripreme za mlevenje je sve jedno.Cak mi se cini da bi mi normalne bale bile bolje za manipulaciju prilikom samog procesa briketiranja a za sve ostalo bi mi nekako vise legle velike bale.E sad onda moram uzeti i prednje vile za rusa.To vec ozbiljno povecava ulaganja.
Ja radim godišnje skoro duplo,momci samo trljaju ruke i pitaju koliko još ima
Mani se male prese,uzimaj rol i utovarivac,za tu kolicinu koju si naveo u malim balama ispada da u velikim trebas da vezes 750 bala slame i 250 tuluzine,malo bolja rol presa veze oko 40 bala na sat i tu uopste nezavisis od vremena za baliranje,dal je presuvo ili premokro,uvek mozes da pogodis par idealnih sati.utovarivac koji ti je potreban za bale moze da sluzi i za gomilu drugih stvari takjo da ni tu nisi ogranicen sa investicijom,a polovan za rusa se nadje za 1500 evraČovek tj firma od koje hocu da uzmem masinu za brikete ima razna iskustva.Mala presa im pravi trosak na radnu snagu i naftu vise nego rol presa.Kod rol prese su naveli da je problem velika investicija na pocetku i da kad je jako suva slama nece da umota kao i kad je jako mokra.Kod male prese tih problema nisu imali sem u presovanju kukuruzovine.Tu kazu da rol presa nema premca.Sa rol presom lako rade i sve donesu u hangar dva radnika da se ne umore.Imaju na traktoru one vile i sa njima rade utovar i istovar.
Meni sto se tice same pripreme za mlevenje je sve jedno.Cak mi se cini da bi mi normalne bale bile bolje za manipulaciju prilikom samog procesa briketiranja a za sve ostalo bi mi nekako vise legle velike bale.E sad onda moram uzeti i prednje vile za rusa.To vec ozbiljno povecava ulaganja.