Balirka

Kako bez uspeha?Ne odgovaraju ti cene ili je nešto drugo u pitanju?

generalno ne razumem se u prese budzet mi je do 2500 guglam oglase sve je jako daleko ni sam neznam sta bih mogao uzeti presa mi je potrebna da nabaliram za cetralno grejanje i eventualno ako bude usluge e sad sta tu uzeti.......

za sada samo meni dve sutra i ostatku familije par puta po dve hiljade i ok je za par godina isplati se bitno mi je zbog lozista da presa balira normalnu a ne malu balu posto dve male ne mogu stati da ne lozim svakih 5 min

Goran iz varvarina(064 143 444 9) na vasaru rumi je stalno,clas 50 je od 2500-3000 da ti dotera kuci.meni je pre dve godine doterao clas 50,video sam je na slikama.dosad je uradila preko 10000 bala,delovi dosad 50e i treba da kupim nozeve jos60e

Moj Kum ima 7 jutara deteline i godišnje nabalira 3-4000 slame i još nešto kukurzovine, ne znam koliko može biti bala deteline sa te površine godišnje ali on plaća baliranje, ne isplati mu se da kupuje presu...

Ljudi zasto da neko ne kupi presu ko radi 2000 ili vise bala pa nek je jednom zezne taj sto balira pa ne dodje i tebi propadne seno u vrednosti balirke. Ja sam moju balirku kupio zbog 1000 bala godisnje, odradim jos usluga 7-8 hiljada i meni dosta. Divim se ljudima koji baliraju po 30 -50 hiljada baleva za sezonu, ali kod nas je stanje drugacije, kosi se jedan otkos trave eventualno dva kad je dobra godina, plus losi tereni o ne stize se vise, ali je zato i baliranje 35 din bala

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Sve je relativno. Ja sam balirku uzeo u dug, a imao sam 10 ari deteline. I evo posle tri godine rada, imam ove sezone 10000 bala uradjeno a jesen tek dolazi.... I to sa Lifamovom balirkom....

Nazad
Vrh