Zoran Kostović
Član
I Džeki deluje zabrinuto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I Džeki deluje zabrinuto.
Maticu sta joj bi ?
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Jel se to sprema za brikete/pelet?Punimo polako...
- - - - - - - - - -
pita danas komšija,ima li tu 2000komada,reko toliko ima
Ja na svakih 1000 bala podmazem sa lpd masti i samo gas .Rolnica na automatu kaput.Igla opalila u dodavač,slomila ga i ekscentar pukao usled udara.Ništa strašno ali zakukuljeno pa mora sve dole.Gazda je opušten,.ebeš presu važno je zdravlje.Danger ovo je prelazna bolest jer rolnicu niko ne kontroliše na W 61 i W 63 tako ni vlasnik ove 63 nije pa je video šta se desi.
Jel se to sprema za brikete/pelet?
Ista situacija kod meme u selu.Ove godine problem s radnicima, 300 din sat a niko nece da ide.mogli bi otvoriti neku temu da se javi ko je slobodan pa da se dolazi na ispomoc(moba),tako bi se forumasi bolje upoznaliKod mene u komšiluku su postavili samo stubove pa onda slamu pa na kraju konstrujciju varili. Rezultat za temu Nikad Ovako ...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
E vidis tu sam primetio da ima malko lufta. Moracu menjatiOna na velikom zupčaniku sa M16 šrafom.