Slicni smo, i ja sam juce uradio tacno 2003 kocke..Danas urađeno simboličnih 2.000 bala.Najavljuju kišu i svi žure da se unese detelina.Sutra nastavak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slicni smo, i ja sam juce uradio tacno 2003 kocke..Danas urađeno simboličnih 2.000 bala.Najavljuju kišu i svi žure da se unese detelina.Sutra nastavak.
to je i kod mene problem sto sve sa jednim traktorom radim,ali zavrsi se posaoNije ih problem uradit ali svesti duga priča , tu je i grabljenje meni točno fali još jedan traktor.
Krenem ujutro oko 9 jer je jaka rosa i radim dok ne uradim.Ništa detelini ne fali.
Konusno tanjirasti? Nije mi jasno kako mu polomilo.Sve su to starudije od presa i nikada ne znaš šta se može desiti.Nema prese kojoj se nešto nije desilo u proteklih nekoliko dana.Meni je opalio diferencijal na W 61.Drugaru na W 63 lom vezača i još svašta nešto.2 dana smo popravljali njegovu a moju smo rešili za dan.