putin
Član
Pa sta te muci toliko?jesi probao wd da poprskas matice da popuste.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E onda ovako kako mi radimo mi imamo class 60 i verujem da je sve isto kao i kod tebe samo za zeru manje.Znaci odozgo vidi i jedan kljuc zrtvuj isecu zavari mu sipku proturi ga odozgo i polako guras kliip prema napred i otpusti ces ih bez po muke,a tako ih posle i zategni.
Majstorski je izvući klip napolje.To je posao od nekih 10 minuta.Ujedno se provere ležajevi klipa.Može se nož naoštriti ali ako su otišli ležajevi kojima se šteluje zazor noževa opet će kositi bale i traktoru je teže vući presu.Presa je Claas Markant 50. Nezgodno je odvrtati maticu, a i opasno je, moze covek da posece ruku. Jedino sa nekim doradjenim alatom kao sto kazes. Na letecem nozu imam sedam srafa, ne mrda ni jedan. Staticni noz je manji problem, lakse je prici.
Koja je presa u pitanjuJa imo problema sa vezanjem lijeve strane. Zamijenim skidace spaga na lijevo i desnoj strani ( zamijenim mjesta ) bez problema poce vezat. Inace jel ko mijenjo te skidace spage? Dobile mi lufta one kugle na vrhu. RS VEzaci
Majstorski je izvući klip napolje.To je posao od nekih 10 minuta.Ujedno se provere ležajevi klipa.Može se nož naoštriti ali ako su otišli ležajevi kojima se šteluje zazor noževa opet će kositi bale i traktoru je teže vući presu.
Što se tiče vijaka nema ih sedam na letećem nožu nego 4 na sarijim modelima 3 i to su imbus vijci sa upuštenom glavom M12x35 klase 8.8.
- - - - - - - - - -
Koja je presa u pitanju