Verovatno ima kočnicu desnog točka na presi.Ako ne grešim i Poljakinje je imaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja lifamku preklapam sa papucom. Kad je prilika, pritjeram tocak medji ili u neki kanal i preklopim bez podbacivanja, al opet moram izac i izvadit i vratit klin-osigurac kako ko zove. Patnja pa et.
da pola minute,al kad baliras usluzno citav dan,njive male a umor stigne voljuMa kakva patnja to je pola minuta posla , patnja je kupiti seno rucno.....
Pozdrav svima, planiram uzeti balirku i ova mi je relativno povoljna pa me interesuju vasa misljenja vezana za nju!
http://www.olx.ba/artikal/20354260/balirka-za-sjeno-riviera-casalis/
Hvala unapred!
Jos me interesuje na sta trebam obratiti paznju kod kupovine balirke je nikad nisam imao balirku, niti sam radio sa istom?
Niko nista? Nije valjda toliko dobra da ste ostali bez teksta?
Malo pogledaj oglase ima i galigani balirki za relativno male novce u odnosu na welger. Ja sam kupio prije 3 godine galignani 149 i s njome sam više nego zadovoljan. Radi reklo bi se perfekt, bilo je par sitnica za opravku koje sam sam riješio.Nisam ni ja vidjeo crvene ali tako je, dal je farbana ili sta se desilo nemam pojma! Ovde kod mene sve same velgerice, ali citajuci forum vidim da i rivierre nisu lose pa rekoh da cujem jos koje misljenje! A naravno puno manje !