Balirka

Ima jedan drugar na prodaju tu presu za meko baliranje, klasova je i on je vuče sa fergom, mogu se raspitati za cenu.

Kad stignes, napravi koju sliku i posalji mi na PP.
Sta ti mislis o toj masini, dali to ima smisla kupovati? Kako sabija sitniju travu-planinsko seno?

Uzeo sam je u petrovcu na mlavi,selo vezicevo,isao sam i dole u krusevac,tamo nisam mogao da nadjem claas 50 u ovakvom stanju i za ove priblizne pare!

Uzimaj šta ima jer je originalni 5-6 puta skuplji.Za W 52 ležaj klipa iz male privrede može da se nađe za 25 eura dok je iz originala malo skuplji i košta samo 165 eura.

Kod strugara i napravis takav lezaj.Mi smo na klasovki napravili na klipu znaci nadjes dva priblizna lezaja po precniku originala i otac na strugu napravio spoljno kuciste da oba dva stanu u njega i onda ih ubacili napravili osovinicu i od limova sa strane dodatne zastite i evo vec trecu sezonu idu.Samo lezajevi moraju biti kvalitetni i na jos dve prese smo kolegama napravili te lezajeve sto idu na klip!
A iste takve lezajeve porodaju i ovi sto si ih nabrojao jer su originali oci da ti ispadnu od skupoce i to smo mi kod njih i videli da tako prave!

Nazad
Vrh