pocerina
Član
Sto pun gas ?
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam sa radio oko 300 bala sa starijom lifamkom, gonio je 558. Druga spora i pun gas. Doduse slamu.
Zavisi koji welger i sa kojim traktorom pogonis.... Ja sam mojom lifamkom zadovoljan, i ne bi je menjao, dok ne promenim traktor.welger prese nemaju osigurace od loma igala imaju samo na lameli osigurac od preopterecenja stim sto welger prese novije ne mogu da prezupce nemaju lance sve osovine i zupcanici na welgeru su aluminijumske igle mekane su ja sam moje slomijo kad je resa bila pri kraju pojeden vezni uredjaj probo ispraviti nije islo pa sve ubacio novo a naradila se u materinu tu lifam presu ako nepazis kad vozis welger moze da je proguta i izbalira bez problema
Ko od ovih uvoznika ima dobre prese za prodaju?
Nisam jos odlucio koje pare bi bile u igri, al ne bi daleko isao od Claas Markant 55 i u tom rangu Welger.Koja te interesuje, ima jedna kod mene dobra na prodaju velika je i moćna Welger ap 730
Koja te interesuje, ima jedna kod mene dobra na prodaju velika je i moćna Welger ap 730
Ko od ovih uvoznika ima dobre prese za prodaju?
Koliko para?